Veste bună pentru Dinamo. Fanii se vor bucura


Dinamo a jucat meciurile de pe teren propriu în deplasare aproape tot sezonul. ”Câinii” au evoluat ba la Giurgiu, ba la Clinceni, ”acasă”, în Liga a II-a. Oficialii lui Dinamo au vrut să facă ceva în acest sens și au obținut un acord să joace pe stadionul ”Arcul de Triumf” în schimbul sumei de 10.000 de euro, bani pe care dinamoviștii speră să-i recupereze din biletele vândute. De asemenea, și meciul cu Poli Timișoara se va juca pe noua arenă bucureșteană.

Astfel, Dinamo – Unirea Constanța, din etapa 17 a Ligii a II-a, care a fost programat luni, 27 februarie, de la ora 17:00, se va juca pe arena unde evoluează de obicei naționala de rugby a României.

Partida, pusă totuși sub semnul întrebării

Nu se știe încă dacă partida va avea loc sau nu. Unirea Constanța este în pericol să nu poat duce la bun sfârșit actuala stagiune.Cei mai promițători jucători au părăsit deja echipa. Vedeta Andrei Chirițoiu a plecat la Oțelul Galați, urmat fiind de alți câțiva titulari ajunși deja la alte formații din eșalonul secund.

„Vasi Geambazi nu va mai investi la Unirea. Nu știm nimic la acest moment legat de ce va fi în continuare”, a punctat un apropiat al omului de afaceri care a finanțat divizionara secundă. O variantă care circula la un moment dat era legată de venirea la Unirea a tinerilor care au jucat constant la echipa secundă a lui FCSB, în Liga 3. Scenariul a fost însă abandonat între timp.

Citește și:

Postul Paștelui 2023. ”Să primim cu bucurie”

 

Previous Salvarea lui Dinamo e una singură
Next Giuraniuc: ”E blocat total”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *