Veste bună pentru ”câini”: ”Suntem la zi”


Dinamo va juca cu Oțelul pe stadionul ”Arcul de Triumf”, vineri, de la ora 20:30, într-un meci transmis de Prima Sport, Digisport și Orangesport.

Înaintea acestui meci, Ovidiu Burcă a făcut un anunț important. Dinamoviștii sunt în sfârșit cu salariile la zi și se pot concentra doar la meciurile care le-au rămas de jucat pentru a încerca să ajungă în Liga 1.

”Întâlnim un adversar foarte bun, care-l are pe bancă pe cel mai titrat antrenor din Liga 2, Dorinel Munteanu. Are experiență alături de această echipă, ei au început procesul de foarte mult timp, din Liga 3, de doi ani și jumătate. Sunt mulți jucători buni la Oțelul, cu experiență la nivelul primelor două ligi.

E un meci dificil, repet, dar și noi am arătat bine în ultimele meciuri. Suntem pe o pantă ascendentă, sperăm să demonstrăm acest lucru la ora meciului.

Sunt meciuri încrâncenate, forțele sunt echilibrate, sunt echipe bune în play-off, cu antrenori foarte buni. Intensitatea e mai mare în aceste meciuri din play-off. Dar la Dinamo știți cum e cu presiunea… trebuie să dormi în fiecare noapte cu ea în pat. Am intrat în play-off, dar vrem mai mult, ne propunem să promovăm!

Puterea lui Dinamo e forța grupului, care a crescut în momentul în care lucrurile nu erau în regulă aici. Toți vor rezultate pe termen scurt, vedem ce se va întâmpla la finalul sezonului. Dacă nu vom promova, nu e o tragedie. Viitorul clubului nu trebuie să depindă de acest moment.

Noi încercăm să luptăm în fiecare meci, cred că acesta e drumul. Avem speranțe că, dacă lucrurile vor continua în aceeași direcție, vom reuși să ajungem în prima ligă.

Echipa este cu drepturile salariale la zi, nu mai avem nicio preocupare în ceea ce privește aspectul material al lucrurilor. Avem toate speranțele că planul investitorilor va reuși să însănătoșească acest club”, a declarat Ovidiu Burcă, în conferința de presă de joi.

Citește și:

Mănăstirea Ortodoxă ”Sfânta Maria Magdalena” din Ierusalim

Previous Oficialii LPF vor Dinamo în Liga 1: ”Un Dinamo puternic”
Next Fotbaliștii care pierd 1,5 milioane de euro

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *