Veste bună: „La Dinamo s-a aprobat stadionul”


Fanii lui Dinamo așteaptă cu nerăbdare demolarea vechiului stadion și construirea unei noi arene. Deși se credea a fi o cauză pierdută în urmă cu câteva luni, veștile din ultima perioadă sunt îmbucurătoare. Dinamo va avea stadion, iar echipa deja și-a căutat arene noi unde să joace pentru următoarele sezoane: stadioanele din Voluntari și Giurgiu, dar și Arcul de Triumf.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că noul stadion al lui Dinamo se va construi într-un final.

”La Dinamo s-a aprobat stadionul. Va fi un stadion de vis. Și dacă aș avea un miliard, nu aș prelua. Am vrut să intru, dar nu ca patron la Rapid. Dar, nu mă duceam deloc. Era nepotul meu acolo, îl și sacrificam și pe el, deși mă lupt să se lase de fotbal.

Ajungi muritor de foame, trăiești din câțiva firfirici, dacă nu ești de top să câștigi bani. Și de la 35 de ani la 100, cu ce trăiești?”, a spus Dragomir, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

”Salvarea lui Dinamo a fost Zăvăleanu și cu doctorul ăsta (n.r. – Iuliu Mureșan).

Altfel, se desființau mai repede decât Mediașul, dacă nu se luptau și nu găseau soluția asta cu insolvența. La fotbal, dacă cei din politică nu se implică, vă garantez că vor fi probleme pentru mai multe cluburi”, a mai spus Dragomir.

Citește și:

Dinamo, înainte de play-out: ”Nu pricep”

Previous Declarațiile lui Stoican la conferință
Next Mesaj emoționant transmis de PCH

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *