Veste bună despre Planul de Reorganizare: ”Mi-am dat votul imediat”


Planul de Reorganizare al clubului Dinamo nu a trecut pe 15 noiembrie, ci a fost amânat o săptămână. Asta le dă emoții dinamoviștilor, care la finalul lunii ar putea fi depunctați 9 puncte dacă nu trece. Florin Prunea e convins însă că nu vor fi probleme.

”O săptămână am înțeles că s-a amânat. Probabil cineva a contestat planul de reorganizare. Eu nu am contestat, mi-am dat votul imediat. Eu mi-am dat votul, m-a sunat Răzvan Zăvăleanu, a trimis un om la mine acasă, n-am nimic de discutat. Dar sunt și oameni care au contestat, nu știu cine sunt. Cred că fosta Timișoara, e într-un litigiu pe care Dinamo l-a câștigat și eu cred că Dinamo are dreptate în cazul ăla cu Rotariu și mai este o firmă de echipament sau ceva de genul ăsta. Dar eu sunt convins că va trece planul de reorganizare.

Sunt curios însă cum va arăta echipa după pauza asta. Pentru că Voluntariul este o echipă grea în acest campionat. Dinamo în acest moment are unele dintre cele mai bune condiții din țară. Este cu drepturile financiare la zi, au baza de la Săftica unde-și desfășoară activitatea cu condiții bune.

Transferurile lui Mircea Rednic sunt decepționante. A fost o opinie și din interiorul DDB-ului despre Espinosa. L-am văzut și eu, săracul. E clar că e un jucător cu probleme. Dar să-l vedem acum, că au fost 2 săptămâni de pregătire. Jocul cu Voluntari e foarte important. Eu cred că Dinamo ar mai trebui să mai umble la jucători. Dar ce faci cu ceilalți?”, a declarat Florin Prunea la Prosport Live.

Citește și:

Scărița-Belioara, un loc desprins din Rai

Previous Veste proastă pentru Mircea Rednic: ”Nu are de gând să semneze”
Next Alți doi jucători importanți incerți pentru meciul cu Voluntari

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *