Veste bună de la conducere clubului


Dinamoviștii au primit o veste excelentă în Săptămâna Mare. La câteva zile după ce jucătorii și-au încasat salariile, oficialii i-au anunțat și pe angajații de la club că își vor primi lefurile restante.

Jucătorii lui Dinamo sunt cu banii la zi după ce și-au încasat salariile vinerea trecută. Din informațiile FANATIK, a venit rândul personalului administrativ să primească vești bune vis-a-vis de plata lefurilor.

FANATIK l-a contactat pe Răzvan Zăvăleanu, care a confirmat că se vor plăti și salariile personalului administrativ

Într-adevăr, personalul administrativ are două săptămâni întârziere, însă în aceste zile o să le plătim salariile și vom fi la zi”.

“Deci, grosul datoriilor este cel de dinaintea deschiderii procedurii, de fapt, motivul pentru care a fost deschisă procedura de insolvență. Nu este niciun element de noutate. Acelea sunt datoriile societății, motiv pentru care s-a intrat în insolvență.

Sunt datorii mari pentru orice fel de companie. Din punctul nostru de vedere sunt lucruri rezolvabile în contextul planului de reorganizare. Lucrăm la rezolvarea acestei probleme, acesta este scopul procedurii de insolvență.

Avem în continuare nevoie de sprijinul suporterilor, de atragerea de noi investitori și noi sponsori. Sper ca până la finalul planului de reorganizare aceste lucruri să fie acoperite”, a explicat Zăvăleanu pentru FANATIK.

Vă așteptăm cu un FOLLOW pe contul nostru de Google News: https://bit.ly/3OrQbs0

Citește și:

Vine Iepurașul. Vacanță la Nevis Resort&Aquapark cu 30% reducere

Previous Adversarii din Liga 1 râd de Dinamo
Next Cum va arăta siglă nouă a clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *