Veste bună dată de Zelijko Kopic


Veste bună dată de antrenorul lui Dinamo, Zelijko Kopic. Acesta îl va bagă vineri pe noul transfer al lui Dinamo în al doilea amical al iernii. Darko Velkovski, singurul fotbalist adus de Dinamo în această iarnă, va putea juca în amicalul cu Charleroi, programat vineri, 12 ianuarie, de la 17:00. Croatul a spus că în amicalul de vineri fiecare jucător va primi câte 60 de minute. Tehnicianul este mulțumit de cum s-au mișcat jucătorii în primul meci de pregătire, cu Genclerbirligi.

”A fost primul nostru meci din acest an. Am întâlnit o echipă bună. Am avut câteva probleme, în special în prima repriză. Am pierdut mingea foarte ușor în unele situații. Băieții au dat totul, intensitatea a fost bună. Ne-am creat câteva ocazii, puteam să mai înscriem.

Cred că este un rezultat echitabil. Vineri avem următorul amical, fiecare jucător va juca 60 de minute. Este ok, sunt mulțumit în acest moment. Prefer să vorbesc despre meci acum, o să discutăm despre transferuri în altă zi. Vreau să vorbesc jucătorii care au jucat în acest meci și să vorbesc despre ei, nu despre transferuri.

Sper să-l vedem pe Darko Velkovski în meciul de vineri. El este într-o formă bună, dar mai are nevoie de câteva antrenamente pentru a se adapta. Sper să intre câteva minute vineri.

Astăzi jucătorii au luptat până la sfârșit. Vrem să implementăm această mentalitate, suntem pe drumul cel bun”, a spus Zeljko Kopic, la finalul meciului.

Citește și:

Transilvania a intrat în topul Bloomberg al celor mai frumoase destinații de vacanță. Pe ce loc a fost plasată

Previous Dinamo-Genclerbirligi, remiză în primul amical
Next Transfer de ultimă oră la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *