VERDICTUL MEDICILOR Cât va lipsi Costache de pe teren


Sursa foto: EFE
Dinamo este în cea mai proastă situație posibilă în acest moment după ce a fost umilită de Viitorul Constanța, 0-4, pe teren propriu. Și Miriuță chiar va trebui să facă minuni ca să califice echipa în play-off. Pe lângă problemele cu jucătorii care au băut în cantonament, confirmate de Negoiţă, s-a mai ivit o problemă. Chiar dacă ar vrea să-l introducă pe Costache pe teren nu va mai putea.

Verdictul medicilor în cazul accidentări lui Valentin Costache este unul destul de rău. Atacantul de 19 ani a părăsit terenul în minutul 65 al meciului cu Viitorul și, din câte se pare, a suferit o ruptură musculară. Conform informaţiilor aflate de Digi Sport, acesta va fi indisponibil aproximativ o lună de zile.

Costache a fost unul dintre cei mai constanți jucători de la Dinamo în acest sezon. Tânărul de 19 ani a evoluat în 15 meciuri, în toate competițiile, reușind să înscrie 3 goulri și dă le ofere colegilor 3 pase de gol.

Costache este un jucător crescut de Dinamo; el a făcut pasul către echipa mare la începutul anului 2016, dar sezonul trecut a fost împrumut la CS Afumați.

Citește și:

Jucătorul care a căzut la mijloc în scandalul ”petrecăreților”. Cum va scăpa acesta

-->
Previous Șumudică îi desființează pe dinamoviștii care au petrecut
Next Ionel Dănciulescu a dezvăluit tot la TV: ”O spun cu durere în suflet”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *