Verdict la Dinamo. Ce i se pregătește lui Burcă


Dinamo a reușit să se califice în play-off-ul Ligii a 2-a, iar soarta lui Ovidiu Burcă a fost stabilită de noii acționari. Antrenorul va continua la Dinamo indiferent de ce se întâmplă mai departe.

Ovidiu Burcă rămâne la Dinamo și din sezonul următor

”Munca lui Ovidiu este impresionantă, nu avem cum să nu o respectăm. Am văzut asta și ca suporter, apropiat al lui Dinamo, dar apoi am asistat și la unele antrenamente, iar intensitatea și modul cum se desfășoară, m-au impresionat.

Burcă își merită laudele, la nivel de grup, mentalitate, coeziune și la nivel de exrpimare în joc, raportat la ce lot a avut la dispoziție, este cel care a reușit cel mai mult din tot fotbalul românesc. Ovidiu va continua, indiferent de finalul sezonului, nici nu trebuie să semnăm ceva, suntem și prieteni.

Noi trebuie să realizăm niște lucruri, acum, pe avarie. Trebuie să rezolvăm problemele cu licența, cu planul, cu comunicarea în ceea ce privește brandul Dinamo. Mie mi-a fost rușine, ca oficial Dinamo, să văd lipsa de comunicare cu fanii. Avem atâta conținut de oferit, mai ales când vine vorba de brandul Dinamo și noi nu o făceam. Am început să rezolvăm și acest aspect, foarte important. Este ceva natural la un nume ca Dinamo”, a declarat Andrei Nicolescu în emisiunea 7/9.

Citește și:

Gigi Becali, distrus de durere. A plâns în hohote

Previous Acționarii lui Dinamo, criticați
Next Eugen Voicu și Andrei Nicolescu ar putea rămâne fără acțiuni

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *