Verdict în cazul Gardoș. Pe cine a scos din fotbal fundașul


Florin Gardoș a aflat verdictul după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo, de luni, scor 3-0. El nu a vrut să-i trimită un mesaj lui Ricardo Grigore, deoarece el are antecedente mai grave.

”Vestea proastă este că am fractură de piramidă nazală, dar vestea bună este că pot juca cu o mască de protecţie. Fractura este fără deplasare şi nu trebuie operaţie. În cazurile mai grave este nevoie de operaţie, dar în cazul meu nu este nevoie de intervenţie. Trebuie să port o mască de protecţie cel puţin o lună, atât la antrenamente, cât şi la meciuri. În seara asta zbor la Bucureşti, urmând ca mâine dimineaţă să merg la o clinică, să mi se ia mulajul feţei. Asta e, ghinion… Putea fi şi mai rău, bine că pot juca şi nu este ceva mai grav. Chiar dacă voi juca cu o mască o perioadă, bine că nu s-a întâmplat mai rău de atât”, a declarat Florin Gardoş pentru ProSport.

Pe 19 septembrie 2011, într-un meci FCSB – Pandurii 1-2, Florin Gardos a intrat necumpătat la Cosmin Băcilă, care a suferit la acea vreme o dublă fractură de tibie și peroneu și a stat departe de teren mai bine de un an. Iar apoi jucătorul n-a mai jucat constant la vreo echipă.

„Şi acum plâng de ciudă din cauza ghinionului pe care l-am avut. Mă doare sufletul când mă uit la foştii mei colegi de la Pandurii, Nistor, Pintilii, Chiricheş, Răduţ, dar şi alţi jucători. Acest Florin Gardoş mi-a nenorocit cariera şi pot să vă spun că este un nesimţit cât el de mare. Nu am văzut în viaţa mea atâta nesimţire la cineva. Acest fotbalist cu o față de copil nevinovat m-a nenorocit.

A venit o singură dată la mine la spital, în urmă cu şapte ani, atunci cînd mi-a rupt piciorul, iar din ziua aia nu l-am mai văzut la faţă şi nu mi-a dat nici măcar un telefon ca să mă întrebe dacă am nevoie de ceva. Pur şi simplu l-a durut în dos de mine. A intrat la mine, la faza aia, atunci cînd mi-a rupt piciorul, exact ca un ţăran care joacă la judeţ. Nu a avut creier deloc”, a declarat Cosmin Băcilă pe 14 septembrie 2018 pentru fanatik.ro.

Citește și:

Alexandru David face dezvăluiri ȘOCANTE

-->
Previous Alexandru David face dezvăluiri ȘOCANTE
Next Declarație de dragoste a unui fost dinamovist

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *