Venit ca o mare vedetă un jucător de la Dinamo ar putea pleca până în vară


Dinamo are probleme din toate punctele de vedere. Antrenor nou căruia îi va trebui timp pentru a forma o echipă competitivă și jucători care nu par a mai fi motivați odată cu intrarea în play-out. Așa a ajuns echipa din Ștefan cel Mare să fie bătută de ultima clasată. Iar un jucător ar putea pleca foarte curând de la echipă. Este vorba despre Gabi Torje, care are evoluții tot mai dezamăgitoare în tricoul lui Dinamo.

În meciul cu Juventus București, 1-2, Gabi Torje a fost de nerecunoscut, obligându-l pe antrenorul Florin Bratu să-l înlocuiască la pauză cu Liviu Gheorghe.

Iar surse din anturajul echipei susțin pentru gsp.ro că șefii clubului s-au cam săturat de ifosele lui și, dacă o ține tot așa, micuțul mijlocaș nu va încheia sezonul în Ștefan cel Mare. În plus, impresarul Opria îi caută deja echipă pentru sezonul viitor.

Fotbalistul de 29 de ani are patru meciuri la Dinamo și două goluri, cu Chiajna și FCSB. Torje evoluează la Dinamo sub formă de împrumut, de la Ahmat Groznâi. A mai jucat la Poli Timișoara, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Karabukspor și Ahmat Groznâi.

-->
Previous Cornel Dinu merge cu ONG-ul până-n pânzele albe. Contre cu un solist
Next VIDEO INCREDIBIL Gigi Becali dirijează oile printre mașini

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *