Venirea lui Murad este încă de actualitate


-->
Negocierile cu grupul One au picat, este anunțul făcut de club zilele trecute. O lovitură grea pentru toți fanii, având în vedere că speranțele erau foarte mari de data aceasta.

O variantă care nu a picat niciodată, după cum a declarat Dorin Iacob în direct la Radio Dinamo1948, este Murad. Acesta a detaliat care este mecanismul gândit de Murad, dar și despre declarațiile oferite de Mohammad Murad în spațiul public în ultimele zile:

„Domnul Murad s-a constituit într-un grup, dar să nu fie unul drept patron, va fi el cu o susținere mai importantă și ceilalți să susțină restul, să vină cu 2.4 milioane de euro anual, timp de 3 ani, minim necesar și suficient pentru a ajunge înapoi în Liga 1, apoi cu alte venituri din Liga 1, să ai comportament mai bun în campionat în anii 2-3 de insolvență. Suntem într-o fază în care este aproape închis cercul de număr de persoane cu care trebuie să mai discutăm.

Domnul Murad nu a fost înlăturat niciodată de la proiectul Dinamo, un om cu expunere este nevoit să facă sau să nuanțeze anumite declarații în spațiul public. Trebuie să protejeze afacerea domniei sale, țin de imagine, afacerile din turism, imaginea contează foarte mult. Domnul Murad nu a fost niciodată îndepărtat, înlăturat sau abandonat. El a spus dacă vine un investitor care vine cu mai mult de 50%, nu are nimic împotrivă. El ia cât mai mult, dar nu vrea să fie 50+1, să nu vină lumea la el, să fie el ”patronul”.”

„Nu era nimeni dispus să dea foarte mulți bani pe acțiuni”

„S-a discutat despre valoarea acțiunilor deținute la Dinamo și nu era nimeni dispus să dea foarte mulți bani pe acțiuni, este importantă finanțarea, prin plan de reorganizare, se poate schimba structura acționariatului, nu ar conta acțiunile într-un mod major, dar este adevărat dacă cumperi acțiunile unei societăți în insolvență, toate procedura de finanțare este mult mai rapidă și sănătoasă, decât să stai în alte proceduri, mai complicate. Ce ține la distanță este nivelul finanțării dispus să îl realizeze un grup sau o persoană.

,Este foarte logic comportamentul public al domnului Murad, trebuie să citiți în notă corectă pe fiecare, fiecare propoziție spusă într-un interviu. Presa a tocat Dinamo, toacă Dinamo, dar și pentru că are multă materie prima din înăuntru. Setea de a vorbi cu presă, de a arăta ce știi tu, vine și la un nivel mai mare sau mic. Noi am reușit să ținem lucruri discrete”, a declarat Dorin Iacob pentru Radio Dinamo1948.

Citește și:

I s-a oferit Dinamo: ”Intenția noastră”

Previous Rezultatele din Liga 2 din această etapă
Next Declarațiile lui Burcă după victoria de azi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *