Venirea lui Gicu Grozav, contestată DUR de un fost dinamovist


Fostul jucător al lui Dinamo, Dănuț Lupu, care a fost până de curând în administrația echipei lui Negoiță, nu vede cu ochi buni venirea lui Gicu Grozav în Ștefan cel Mare.

„Dinamo i-a întins o mână de ajutor lui Grozav. Dacă se gândea la națională, trebuia să-și găsească o echipă din vară. El crede că într-o lună sau două va ajunge acolo? Se înșală amarnic! V-ați gândit că nu joacă de 3 luni? Mi-aș dori din tot sufletul să reușească, dar Dinamo mai are o astfel de experiență, cu Torje.

Nu știu cât de repede se poate integra la echipă. Sper să își dorească să joace fotbal, să-l intereseze doar acest aspect. Dacă mai aștepta vreo 6 luni, putea să se lase! Bă baiatule, dacă vezi că nu te vrea nimeni, fă-ți datoria și încearcă să ai un comportament fotbalistic OK! Doar așa îți poți găsi echipă.

Dacă nu avea ceva pus deoparte, alegea FCSB în detrimentul lui Dinamo. Înseamnă că acum nu are problema zilei de mâine. Oricum, să fim realiști. S-a dus treaba cu spiritul dinamovist și spiritul stelist. Credeți că dacă exista o ofertă concretă, nu-l lăsa Negoiță pe Nistor să plece la FCSB?”, a spus Dănuț Lupu, la Pro X.

-->
Previous Ce asemănare e între Gicu Grozav și Cristiano Ronaldo
Next Alexandru David, declarații tari despre transferul lui Grozav

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *