Venirea lui Fabbrini face victime. Ce titular va pleca de la Dinamo


Dinamo a început la finalul verii o campanie bună de transferuri după ce a adus în luna iunie nu mai puțin de 10 jucători. Cum selecția s-a făcut foarte prost și clubul este pe ultimul loc în Liga 1, conducerea a făcut și vrea să mai facă niște mutări care să fie pe placul suporterilor, dar și să ajute echipa să iasă din pasa asta proastă.

Venirea lui Diego Fabbrini însă duce la o plecare iminentă. Kevin Bru, titular în ultimele 6 partide oficiale ale lui Dinamo, va părăsi din informațiile doardinamo.ro în curând echipa. Căpitanul statului Mauritius nu s-a ridicat la așteptările conducerii și nici a suporterilor și se caută calea prin care să-i poată fi reziliat contractul.

Nu este singurul jucător în această situație. „Câinii” vor să găsească calea să rezilieze și înțelegerile cu N Diaye și Slavko Perovic. Dacă pleacă cei trei jucători, se eliberează aproximativ 20.000 de euro din bugetul de salarii și astfel poate fi adus și Ante Puljic.

Citește și:

Mircea Rednic se poate întoarce în Liga 1. Cine încearcă să-l atragă

Previous Mircea Rednic se poate întoarce în Liga 1. Cine încearcă să-l atragă
Next Ce spun cei de la Iași despre venirea lui Mircea Rednic

1 Comment

  1. Patriche Iulian
    august 24, 2019
    Răspunde

    Mai sunt suficienti „clienti” pentru lista de rezilieri: Riccardo Piscitelli, Gabriel de Moura, Florin Bejan, Alexandru Rauta (ar mai fi si Straton, Corbu, M. Popescu, Sin, Seban, Brito si Popa, dar din diferite motive – subtirimea lotului si contracte „neperformante” – trebuie sa ramana, cel putin pentru moment).
    Deci se mai pot economisi niste bani si pentru alte veniri de fotbalisti decenti in perioada imediat urmatoare.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *