Vedetele lui Dinamo, reacție după criticile lui Cosmin Contra


Cosmin Contra i-a criticat dur pe jucătorii străini care au venit în ultima perioadă la Dinamo și a anunțat clar după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe că preferă să joace cu jucători tineri, în loc să joace cu cei experiementați care nu se ridică la nivelul salariilor pe care le câștigă.

Isma Lopez și Borja Valle au reacționat pe rețelele de socializare.

”Orice ar fi, noi trebuie să schimbăm situația! Nu avem scuze” a fost mesajul lui Borja Valle, cel care a fost căpitan sâmbătă seara după ieșirea lui Deian Sorescu.

Fundașul stânga al ”câinilor” a făcut o promisiune fanilor.

”Avem multe lucruri de îmbunătățit! Vom lupta indiferent de cât de grea poate părea situația”, a explicat și Isma Lopez.

Cei doi au reacționat după ce Cosmin Contra a pus tunurile pe jucători.

”Vreau să le cer scuze tuturor suporterilor dinamoviști! Îmi e rușine să port sigla asta! E inexplicabil ce s-a întâmplat, mai ales că venim după o săptămână în care am analizat foarte bine ceea ce greșisem. Adaptarea jucătorilor n-ar trebui să fie o problemă. Noi am lucrat bine toate aspectele. N-am avut personalitate, ne-a fost frică. Sunt jucători cu o experiență atât de mare și nu reușesc să facă o preluare. Prefer să joc cu tineri, decât să bag jucători cu experiență care să n-aibă personalitatea să joace fotbal”, a declarat Contra după meciul cu Sepsi.

Citește și:

Gazeta Sporturilor, investigație despre trecutul lui Rufo Collado și legături neștiute

-->
Previous Gazeta Sporturilor, investigație despre trecutul lui Rufo Collado și legături neștiute
Next Ioan Andone, reacție despre situația de la Dinamo: ”Mă doare”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *