Vedeta TV care-i jignește pe acționari: ”Păcălici”


Dinamo nu prea reușește să bată pe nimeni în Liga 1, iar asta îi îngrijorează pe suporterii lui Dinamo, care au observat că noii acționari ai clubului nu investesc pentru a putea forma o echipă care să reziste în prima divizie. Unul dintre ei este o vedetă, fost membru important în DDB, care a răbufnit după înfrângerea de la Galați.

Omul de televiziune Dan Capatos, care a făcut parte din DDB, liga suporterilor care a salvat Dinamo de la dispariție, a scris pe rețelele de socializare.

”M-au înjurat mulți «câini» de-ai mei în momentul în care am postat, în mod repetat ce-i drept, că noii acționari ai noștri sunt doar niște păcălici colantați în oameni potenți financiar. Am spus încă de atunci că, dacă îi iei la bani mărunți și îi scuturi puțin, fix asta le pică din buzunare: bani mărunți.

Am ieșit din proiectul DDB din motivele cunoscute, pentru că s-a făcut mare tam tam în presă atunci (și iar am fost înjurat), deși eram acționarul cu numărul 47 elite. Practic, am fost acolo din prima săptămână, am tras semnalul de alarmă și acum în privința păcălicilor. Și iar am fost înjurat. Cu toate acestea, cred cu tărie în presiunea pe care fanii o pot pune la un moment dat pe echipa managerială și, mai ales în cazul nostru, cred că suporterii încă mai pot face minuni.

Ceva trebuie schimbat rapid, iar asta trebuie să implice un sacrificiu. Este doar o părere personală, în miez de noapte, a unui simplu «câine până la moarte»”, a transmis Dan Capatos, al cărui mesaj a fost distribuit imediat de Ionel Dănciulescu, fosta glorie a lui Dinamo.

Citește și:

Eugen Voicu are curaj: ”Fac pariu!”. Mesaj pentru Ovidiu Burcă și pentru fani

Previous Suma oficială plătită de noul acționar
Next Condiția lui Ionuț Lupescu ca să vină la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *