Vasile Șiman atacă dur pe șefii lui Dinamo


Fostul patron al Sportului Studențesc, Vasile Șiman, a comentat situația lui Ionuț Șerban, jucător care dacă ar părăsi-o pe Dinamo, ar trebui ca Sportul să încaseze suma de 1 milion de euro. De aceea, jucătorului îi este mereu prelungit contractul, chiar dacă nu joacă. El a comentat pentru FANATIK.RO situația și i-a atacat pe șefii dinamoviști.

„Ce să mai vorbesc despre Ionuț Șerban. Ei spun că are acea clauză, dar oare abia acum, după 6 ani, și-au dat seama despre ea? Mircea Rednic știe situația, din mandatul precedent, dar nu știu cât de mult se pricepe la contracte. Dacă și-ar fi dorit cu adevărat să rezolve situația, cei de la Dinamo ar fi putut să o rezolve în atâta timp. Nu cu mine, ci cu Sportul Studențesc. E simplu să dai vina pe Sportul pe ceva ce nu a făcut. Cu cine are contract Șerban din septembrie 2013? Cu Dinamo! E sută la sută al lui Dinamo! Și atunci ce să facă Sportul? Eu zic că a avut multă răbdare Sportul, chiar prea multă!

Se spune că i s-a distrus cariera fotbalistului, dar sunt numai prostii! Singurul protejat în tot acest contract a fost jucătorul, doar nu am fost eu. Ce, am luat eu ceva? Nu am avut niciun avantaj. Principalul beneficiar este el, dacă se poate vorbi despre un beneficiar. Dacă nu erau acele clauze, probabil că era acum pe la Petrolistul Boldești sau mai știu eu pe unde. Am înnebunit cu toții…

Dacă Dinamo nu a găsit timp de 6 ani soluții, atunci este vina exclusivă a lui Dinamo. De fiecare dată ne plângem că altcineva este de vină pentru situația în care suntem noi. E un contract semnat cu înțelegerea între părți, patronul lor a știut ce semnează și i-a convenit la acel moment. Dacă clauzele respective nu le convin, putea să caute variante. Mereu există soluții de ieșire din orice înțelegere. Tu, Dinamo, ce faci acum? Cauți vinovați, ba Anghelache e vinovat, ba jucătorul, ba soarele, ba vântul. Toată lumea e de vină, mai puțin Dinamo!”, a declarat Vasile Șiman pentru FANATIK.

Apoi a continuat:

“Când fac o afacere bună, în beneficiul lui Dinamo, își asumă toți. Când nu mai e în beneficiul lui Dinamo, o dau pe alții. Eu nu pot gândi în favoarea lui Dinamo, eu gândesc pentru Sportul și pentru mine. Ei trebuie să fie niște oameni rezonabili și, dacă vor să rezolve o problemă, atunci să încerce să rezolve cu cine trebuie. Un contract e bun doar când e în beneficiul tău? Sportul le-a făcut numai bine celor de la Dinamo, niciodată rău.

Atunci când l-au luat pe Vali Lazăr cum l-au luat de la Sportul a fost bine pentru domnii de la Dinamo? Dar apoi când l-au vândut și au luat bani pentru Lazăr? Mai am o întrebare pentru cei acolo: când ați avut clauza de un milion de euro la atacantul de la Pandurii (n.r. Ilie Iordache), a fost bine? Sportul a fost și va fi mereu dispusă la discuții. Cei de la Dinamo pot să rezolve problema asta dacă vor cu adevărat”, a mai spus Șiman pentru FANATIK.

Citește și:

Omul care-i transmite lui Rednic: ”Sunt mai dinamovist decât el”

-->
Previous Omul care-i transmite lui Rednic: ”Sunt mai dinamovist decât el”
Next Dorin Rotariu, prima reacție după ce s-a scris că pleacă la Craiova

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *