Vasile Miriuță îl atacă pe Bratu. Replica „Mitralierei”


Vasile Miriuță l-a atacat astăzi pe Florin Bratu, chiar dacă fostul antrenor al lui Dinamo nu a reușit nicio performanță notabilă cât timp a fost principal în Ștefan cel Mare și nici nu a promovat tineri așa cum a promis când a fost instalat.

„Nu mă interesează ce a făcut Ricardo Grigore (n.r. după un gol marcat, a dus degetul la buze, ca şi cum i-ar fi închis gura lui Miriuţă și Mutu). Era un băiat, aşa… a fost şi la mine la antrenamente.

Hai să fim serioşi, acum. Una e să joci sub presiune, alta e să joci în play-out. Fără presiune e uşor să bagi tineri. L-am văzut pe Bratu în vreo 2-3 comentarii, dar nu vreau să-i răspund, că așa m-a învățat mama.

Cam repede uită unii că sunt secunzi în acte, nu principali. Trebuie să ne respectăm mai mult”, a spus Vasile Miriuţă, fostul antrenor al lui Dinamo, la TV Digi Sport.

Iar replica lui Bratu nu s-a lăsat așteptată.

„Îi transmit lui Vasile Miriuță că îl respect foarte mult. Cât despre ce a spus, las iubitorii de fotbal, microbiștii, specialiștii, și desigur, dinamoviștii să judece și să îi răspundă”, a replicat Bratu pentru GSP.ro.

-->
Previous INCREDIBIL Ce se află la sediul firmei care deține Dinamo
Next Ce cere Dan Nistor pentru sezonul viitor: ”Altfel va fi foarte greu”

1 Comment

 1. Avatar
  VASILE SIRBU
  mai 29, 2018
  Răspunde

  In locul acestui mare antrenor pe nume Mariutza as tacea din gura si
  m-as muta in Congo – ne-ai facut de cacao si mai scoti si capul ??

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *