Vasile Miriuță: ”Ce să fac acum? Să-i iau gâtul?


Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, forțează cu Adam Nemec deși acesta este total ieșit din formă și nu reușește să facă ceea ce ar trebui să facă un atacant – să înscrie goluri. Pe de altă parte, îl ține pe bancă pe Rivaldinho, care se cunoaște că este foarte afectat de decizia tehnicianului. Astăzi și Sergiu Hanca a fost rezervă deoarece încearcă să implementeze la Dinamo sistemul 4-3-3, despre care a recunoscut și el după meci că nu merge.

”A fost un meci bun între două echipe bune, aici se câștigă greu. E un rezultat echitabil la finalul celor 95 de minute. Eu zic că am presat destul de mult. În gura porții trebuie să înscrii. Se poate și asta, să fie afectat de discuțiile cu FCSB, Nemec  a avut ocazii uriașe, noi avem nevoie de el, azi a ratat și acum ce să-i fac? Să-i iau gâtul? Nu știu dacă s-a înțeles și cu jucătorul. El să-și facă treaba la noi și va juca. Singura problemă e că nu a marcat Nemec.

Așa am gândit eu meciul, să nu joace Hanca, dar nu prea a mers în 4-3-3, am schimbat iar 4-2-3-1. Avem un meci nou pe care trebuie să-l câștigăm cu Viitorul, atunci vom intra în primele șase. La noi fiecare joc e o finală. Nu sunt mulțumit de eficacitatea jucătorilor din atac.

Un public minunat, 90% sunt steliști, au fost în număr mare. Dar suporterii noștri au fost și mai minunați care au venit în număr mare pentru noi.

Jucăm la Piatra Neamț unde eu am prieteni foarte mulți, și vom merge sigur mai departe”, a declarat Vasile Miriuță după partida de la Botoșani.

Citește și:

Dinamo revine pe loc de play-out după un meci fad la Botoșani

-->
Previous Sergiu Hanca: ”Bine că am luat și un punct”
Next Posibilul viitor președinte al lui Dinamo e ”câine” din copilărie: ”Am rețeta succesului”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *