Vasile Miriuță: ”Bisericuțe sunt peste tot”


Antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuță, a vorbit despre partida cu Astra Giurgiu, de mâine, de la ora 20:30, de pe stadionul din Ștefan cel Mare, dar și despre situația explozivă din vestiarul ”câinilor” pe care el trebuie să o managerieze cât mai repede dacă vrea să aibă rezultate.

”Ne așteaptă un meci foarte greu cu Astra, care are un antrenor foarte bun chiar dacă vin după un meci pierdut cu CFR-ul, care la ora asta este cea mai bună echipă din România. Noi venim după o înfrângere cu Chiajna și una cu FCSB, le-am spus și băieților în aceste două zile că avem mult timp la dispoziție și trebuie să ne revenim, să uităm aceste două jocuri, să facem tot ce depinde de noi să câștigăm acest meci. Dacă îl vom câștiga avem două săptămâni în care pot să-i cunosc mult mai bine și ei pe mine.

Suntem un grup unit pentru că altfel nu avem nicio șansă. Noi trebuie să fim uniți pentru că mai avem 10 etape și trebuie să facem multe puncte. Nu vreau să comentez ce a spus Claudiu Bumba, bisericuțe sunt peste tot, portughezii sunt mereu prieteni, important e cum suntem pe teren.

Schimbări vor fi, 100%. La mine mereu vor primi a doua șansă. Nica nu e bine cu pregătirea fizică, mai are puțin de lucru. Nu cred că l-am supărat pe ”Guriță”. Eu l-am avut pe Nascimento la Cluj și trebuie să demonstreze că merită tricoul lui Dinamo și să rămână în echipă. Nu l-am atacat cu nimic pe Contra.

Citește și:

Ekeng ar fi putut trăi dacă s-ar fi respectat acești patru pași

Previous Steliano Filip: ”La cum joc pot să mă duc doar la Sepsi”
Next Ekeng ar fi putut trăi dacă s-ar fi respectat acești patru pași

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *