Vasile Miriuță atacă din NOU


Vasile Miriuță a fost demis de la Dinamo după ce nu a reușit să ducă echipa în play-off sezonul trecut. Tot ce trebuia să facă era să bată Astra, formația care nu avea nicio miză în meciul cu echipa din Ștefan cel Mare. Cu toate acestea, jucătorii au arătat neputință și au plecat învinși de la Giurgiu. Acum el e mai relaxat și vorbește despre ceea ce s-a întâmplat în perioada Florin Bratu.

„Nu îl văd vinovat pe patron. Domnul Negoiţă atât poate. Am fost acolo şi chiar pot să confirm. Sunt salarii bune, banii sunt la zi. Într-adevăr, s-au adus, fără să jignesc, nişte jucători care nu sunt de Dinamo, ăsta e adevărul!
Dar acum nu pot să dau vina pe conducere sau jucători. Toţi sunt împreună, când merge rău toţi suntem de vină. Eu l-am adus înapoi de la CFR pe Nistor, dar e greu să-ţi dai cu părerea dacă nu mai eşti în miezul problemei. El şi-a făcut treaba bine acolo, nu văd un caz acum. Nu a mai făcut partide bune în ultima perioadă, dar nu el e principalul vinovat pentru ce se întâmplă la Dinamo”, a declarat Vasile Miriuță.

-->
Previous Mesajul lui Claudiu Niculescu în vestiarul ”câinilor”
Next Cum l-a convins Giovani Becali pe Negoiță să-l aleagă pe Niculescu. Detaliu IMPORTANT

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *