Variantă surprinzătoare de antrenor. Cine îl susține și cum s-ar putea realiza mutarea


Furtuna a ajuns și în birourile de la Rin astăzi. Cei care îl susțineau pe Mircea Rednic sunt supărați din cauza plecării antrenorului, alții mai puțin. Cert e că se caută un tehnician care să-l înlocuiască pe ”Puriu” și unul care să se plieze pe tactica lui Negoiță – să facă rezultate fără bani și dacă se poate doar cu fotbaliști din propria pepinieră pe care nu trebuie să-i plătească cu mai mult de 2.000 de euro.

Și se pare că în pole-position este Florin Bratu. S-au analizat rezultatele lui Dinamo din sezonul trecut comparativ cu acest sezon și chiar dacă a retrogradat în acest sezon cu Aerostar Bacău el este susținut de Bogdan Bălănescu cu care are o relație foarte bună și sunt șanse mari să se întoarcă în Ștefan cel Mare.

Iar Bratu ar scăpa din vară de ”motivul” pentru care a fost dat afară la Dinamo. El a plecat după un scandal monstru cu Dan Nistor, pe care l-a acuzat că i-a stricat vestiarul pentru că voia să plece la Steaua. Dan Nistor va fi mai mult ca sigur vândut în această vară, pe adresa clubului deja a venit o ofertă pentru el de 150.000 de euro din Bulgaria și Negoiță vrea să-l lase să plece.

Bratu este văzut o variantă bună pentru că ar putea să lucreze mai mult cu tinerii lui Dinamo. Doar că în actuala echipă au rămas foarte puțini dintre cei pe care i-a avut la dispoziție el la începutul sezonului.

O altă variantă care s-ar plia pe un proiect cu tineri combinat cu jucători experimentați pe care-i poate motiva foarte bine este Flavius Stoican. El a arătat sezonul trecut că poate face treabă bună fără investiții prea mari. Și s-a calificat cu Iași în detrimentul lui Dinamo în play-off-ul Ligii 1.

Liviu Ciobotariu este în Liban și cel mai probabil va prelua naționala acelei țări, în timp ce Claudiu Niculescu nu vrea să mai revină la Dinamo după ce a fost îndepărtat în acel mod în toamnă.

 

-->
Previous EXCLUSIV Mircea Lucescu se întoarce la Dinamo. Ce spune de preluarea echipei
Next Rednic a fost demis, n-a plecat singur. Dezastrul creat de Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *