Variantă de acționar de succes! Cine a insistat pentru el, ce i-a oferit Negoiță și prima reacție


Dinamo sărbătorește 1 Decembrie ca echipă pe locul 10 ce se pregătește de meciul cu Viitorul din deplasare, după o toamnă horror cu numai o victorie în 10 meciuri. Ionuț Negoiță nu și-a mai arătat fața în ultimele luni, iar Mircea Rednic a trecut practic la comandă.

Totuși, a existat o tentativă de a aduce la club un om de succes, unul dintre artizanii succesului istoric de la handbal masculin, Dinamo ajungând în play-off-ul optimilor Champions League după trei campionate câștigate la rând. Dan Georgescu e conducătorul echipei de handbal, cel ce se ocupă să asigure bugetul de 1 milion de euro clubului. Cei de la Fanatik susțin că Georgescu a fost atras de Negoiță să devină unul dintre acționari, doar că nu a dorit. I s-a cerut un milion de euro pentru 20%, doar că el este genul care vrea să decidă și să managerieze singur. Și în proiectul fanilor din PCH, care au gândit să preia clubul de la Negoiță, Daniel Georgescu trebuia să fie unul dintre lideri.

“E adevărat. Fanii mi-au propus să mă implic și la echipa de fotbal, dar e o nebunie prea mare și nu am acceptat. E vorba de proiectul DDB al celor de la PCH. Îi respect mult pe suporteri, dar nu voi face asta niciodată. E prea mare nebunia din fotbal. Eu sunt cu handbalul și așa voi rămâne mereu”, a declarat Daniel Georgescu pentru sursa citată.

Citește și:

Rednic, dur și convins: „Eu asta vreau, asta cred, eu voi fi judecat”

-->
Previous ”Dulăii”, declarații de dragoste pentru fani la sosirea în țară
Next Rednic, dur și convins: "Eu asta vreau, asta cred, eu voi fi judecat"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *