Vârful Moldoveanu! Victorie cu un om în minus 40 de minute


Dinamo a fost și este echipa contrastelor. Poate să piardă lamentabil cu Juventus Colentina, codașa primei ligi, după care să câștige la Botoșani. O victorie muncită, cu trudă, 1-0 în nordul Moldovei, care poate fi decisivă pentru locul 1 din play-out. Un succes de moral mai degrabă, după un joc modest al ambelor formații. Pe alocuri a fost chin. Dar, foarte important, ”câinii” au învins la Botoșani cu un om în minus, au jucat în 10 în ultimele 40 de minute după eliminarea lui Salomao!
Golul decisiv a fost marcat de Moldoveanu, după pasa simplă și bună a lui Pesic și lansarea lui Nistor. Florin Bratu a fost inspirat, nici nu are foarte mult soluții pe bancă, dar puștiul a adus 3 puncte de moral într-un moment când atmosfera se deteriorase din nou.

FC Botoșani – Dinamo 0-1 (0-0)
Marcator: Moldoveanu (82)
FC Botoșani: Cobrea – A. Miron, A. Burcă, Plămadă – Ungurușan, Tincu, Achim, Oaidă – M. Roman I, Golubovic, Golofca. Au mai jucat: Acsinte, Moruțan, Axente
Dinamo: Penedo – Corbu, Maric, Katsikas, Olteanu – Hanca, Mahlangu, Nistor – Pesic, Nemec, Salomao. Au mai jucat: Moldoveanu, Monroy, R. Grigore.

-->
Previous Cornel Dinu, dur cu un puști de viitor: ”E blasfemie”
Next Florin Bratu după victoria cu Botoșani. Dezvăluie ce are de gând cu Torje

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *