”Vamă” luat la pietre! Replici în cascadă împotriva lui Gheorghe de la oficialii clubului


În partea a doua a zilei de sâmbătă a erupt un scandal între Cornel Dinu și Dinu Gheorghe. De fapt, mocnea de mult ceva între cei doi, iar o reacție dură a managerului Dunării Călărași la Digi Sport a întețit focul. Mai întâi, s-a luat de Mister Dinu, spunând că a stat în genunchi, apoi l-a atacat și pe ofițerul de presă al clubului, Ionel Culina.

Reacțiile celor doi oficiali dinamoviști, administrator, respectiv ofițer de imagine n-au întârziat să apară. Culina, de aproape 20 de ani angajat în Ștefan cel Mare, a avut o reacție dură pe pagina personală de Facebook, punând în locul fotografiei lui Dinu Gheorghe pe cea a lui Stalin! Iată ce-a spus:

”Gheorghe, ai fost si ai rămas o ghena, un tomberon, o rigola a fotbalului.

Știi foarte bine ca exista un singur Dinu in fotbalul românesc: Cornel!
Vinzi invitații prin Herăstrău, i-ai mușcat mâinile lui Lucescu, ai falimentat doua cluburi in România, Rapidul si Brașovul, ai stat la Dinamo cât e pornit aerul condiționat (din 29 Aprilie pana in 20 August 2015), la Tg. Mureș ești acuzat ca ai furat banii de înmormântare pentru bunica amaratului de portar Florin Iacob, la Astra ai fost uschit mai repede decât intra știuca-n lingurița!
Si-acum, ce crezi?, Dunarea se teme de tine ca ramane fără peste!
Ma faci nespălat când îți pute barba pentru 300 euro pe emisiune si vrei sa intru in direct cu tine?

Viitorul fotbalului nu este al tău, golanule!”

Apoi, Cornel Dinu a spus pentru Gazeta Sporturilor:

”1. …despre cum  Dinu Gheorghe a ajuns șeful vămilor: „Acest «Vamă» Gheorghe e de o obrăznicie și o lipsă de caracter fără limite. Îl știu așa cum mi-a spus «Johnny» Culina aseară, la meci cu pantalonii «rupți în genunchi» de la urcat pe gardul lui Dinamo să mă vadă. Atunci părea om. Și chiar i-am dat tricourile de campion din 1971 și 1973. Se aciuase vremelnic printre prietenii noștri adevărați care stăteau pe stadion sub tabela de marcaj. În timp, băgând mâna până la omoplat, prin 2000 a ajuns șeful vămilor. Ca și alți atâția, «câinele» ce părea a devenit «fiară» în a aduna cât mai mult pentru nebunia de a avea”.

2. …despre televizoarele Samsung: „Începutul îmbogățirii prin încălcarea legii l-a continuat și la Vama Chitila cu așa zisele televizoare dezmembrate. Aduse de George Copos, care cu pașaportul de serviciu ce i l-am dat legal în 1990, când eram secretar de stat, a început construirea imperiului cu importul de Samsung-uri. Doamna Cristina n-a uitat, el nu știu. Când această nobilă doamnă Cristina îi ținea soția grav bolnavă la Viena, el petrecea. Și l-am găsit pe Gheorghe «Vamă» prin 2003 rugându-se de soția mea Silvia pe canapea să vorbească cu președintele Iliescu, având probleme la vamă. Iar Silvia, om de suflet ca și mine, a pus vorba să fie ascultat. Dar n-a mai ajuns în avionul de Kiev. Și-a dat demisia din șef al vămilor la sugestia unui alt Johnny, și el prieten de-ai mei, tare puternic și prin abilitatea de a nu lăsa îndoieli prin țară. Că altfel Gheorghe era după gratii”.

3. …despre începuturile lui Dinu Gheorghe în fotbal: „Etapa a doua a mârșăviilor acum particulare s-a consemnat ca impostor teribil de hrăpăreț în fotbal. Intrat în postura de conducător, unde altundeva la început decât la Rapidul vechiului și noului colaborator George Copos. Ce nenorocire a făcut pe acolo a relatat presa pe larg. Contracte imense, neverosimile, făcute pentru dijmuială proprie și câte și mai câte.
Câinii adevărați își iubesc aproapele așa cum a propovăduit Dumnezeu. El, doar câine deghizat pentru înavuție a mușcat și mâna lui Copos și a lui Mircea și a lui Răzvan Lucescu. La fel a procedat și în hegemonia basarabeanului Moraru. Și frumusețea fotbalistică a Giuleștiului s-a topit pentru moment în insolvență. Toată această jecmăneală a realizat-o repede în doar câțiva ani.

Ai curaj, Gheorghe, să te duci la meciurile Rapidulețului lui conu Jean Barbu și al lui Fanuș Neagu, în tribună acum? Hai, du-te! Nu-ți mai rămân nici firele de spân.

Apoi, scurt și la fel de dezastruos și-a urmat trecerea de apucător și din fotbal prin mai multe locuri. La Brașov repede l-a dus în pragul disperării tot prin înșelătorii și pe proprietarul Neculaie, prietenul meu. A primit iar papucii”.

4. ..despre banii de înmormântare: „La fel și la Astra unde zerourile luate prin minciună și descoperite de un alt proprietar și el amic de-ai mei tot Niculae, au fost vreo cinci. Pus față în față cu adresantul care n-a primit ce i se cuvenea imediat, a fost pus pe liber. La Târgu Mureș a stat și mai puțin, culminând cu luatul și de la bietul mort. Banii pentru ajutor de înmormântare pentru bunica portarului Iacob, neduși și băgați în aceleași proprii buzunare murdare. Și această nelegiuire abominabilă a fost relatată de presă și a răspuns de se cutremură catapetesmele: «De când la Târgu Mureș se dau bani fără chitanță?». Ce monstru! Deocamdată mă opresc aici.”

5. …despre contactele cu Digisport și Telekom: „Doar suspect în mintea unui real condamnat, directorul Bendei de la Digi, care l-a angajat probabil ca vechi tovarăș de arme. Nici ca expert nu se putea. Plecându-i angajatorul de la Digi, intuind că s-ar putea să-și primească iar papucii ce-i merită cu prisosință, zbârnâie telefonul pe la Telekom. Gheorghe, acolo șeful postului e copil de om de mare ținută, domnul Voicu Enăchescu. Cei doi sunt crescuți în preceptele de cinste și corectitudine creștinești de preotul Enăchescu, patriarh al credinței de pe malurile Ialomiței, sfintei ctitorii târgoviștene. Da, Gheorghe, eu sunt remunerat mai puțin decât tine la Telekom, «expertule». Doar cu o sută. Știi bine că banii nu mi-au luat mințile niciodată. Eu servesc fotbalul, nu-l siluiesc ca tine”.

6. Avertismentul lui Cornel Dinu: „Ai grijă, acesta e doar începutul devoalării a cine ești cu adevărat. Și în cazul tău, dar și al partenerei pe care o intoxici despre mine prin restaurantele din Herăstrău, este valabilă aceeași atenționare. Cât timp vei continua să spui neadevăruri despre mine și să minți cu seninătate diavolească că nu te-am găsit în casă la mine, sunt nevoit să spun doar adevăruri și despre tine.

Ai jignit și memoria minunatei mele soții cu o impietate fabricată într-unul dintre birourile în care dădeai raportul în nemernicia care vă caracterizează. Bieții călărășeni și unul dintre copiii mei la care țin, Dan Alexa, ei nici nu știu ce-i așteaptă. Așa că să le pui taxe și să fabrici decontări și pe peștele ce trece în zona lor prin Dunăre va fi doar o mică încălzire pentru tine”.

Citește și:

Un fost căpitan al ”câinilor”, iubit de dinamoviști, se întrece în goluri în Rusia

-->
Previous Dinamo se va lupta mâine în finala mică la Focșani. Ce s-a întâmplat cu rivalii după un sfârșit încins
Next Un fost căpitan al ”câinilor”, iubit de dinamoviști, se întrece în goluri în Rusia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *