--> -->

Vali Lazăr, reușite în Qatar. Pe ce loc a terminat Al Sailiya


-->
Dacă pentru Dinamo Sâmbăta Mare a fost una cu noroc, pentru românii Vali Lazăr și Dragoș Grigore nu a fost așa. Echipa românilor din Qatar, Al Sailiya, a fost învinsă cu 5-2 de către liderul Al Duhail. Vali Lazăr a marcat ambele goluri ale învinşilor. Eşec sever pentru echipa românilor în ultima etapă a sezonului din campionatul Qatarului, Al Sailiya.

E adevărat că înfrângerea a venit în faţa a ceea ce, păstrând proporţiile, este un fel de Real Madrid sau Barcelona al acestui stat din Golf, formaţia Al Duhail. Aceasta a câştigat titlul, fără a fi pierdut vreun meci meci în cele 22 de etape, o linie de clasament senzaţională, 19 succese şi 3 egaluri, goalveraj 86-27.

Al Sailiya a avut un sezon destul de bun, terminând pe locul 6, cu 28 de puncte şi dacă ar fi pierdut doar la două goluri ar fi avut golaveraj zero. Dragoş Grigore, care nu a fost prezent în acest ultim meci al sezonului, a jucat în 19 partide şi a reuşit şi două goluri. În schimb Vali Lazăr este de acum un jucător cheie, lipsind un singur meci. În acest joc a fost autorul ambelor goluri şi la final de sezon are şase reuşite.

 

-->
Previous Sergiu Hanca: ”Trebuia să fim în play-off”. De ce crede că nu au ajuns acolo
Next Ce le va face Florin Bratu jucătorilor după ce se întorc din vacanță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.