Vali Lazăr, pus la zid


Vali Lazăr a fost dat afară de la Dinamo după ce l-a înjurat pe antrenorul Ovidiu Burcă Fotbalistul nu a acceptat statutul de rezervă la formația din Ștefan cel Mare și deja s-a înțeles cu Dinamo pentru întreruperea contractului.

Florin Bratu și Marius Mitran au vorbit, la ProSport Live, despre situația lui Vali Lazăr.

”Nu e în regulă niciun jucător să reacționeze așa, nici un antrenor. Faptul că Lazăr a spus lucrurile astea… Sigur îi pare rău și și-a asumat. O pun pe seama faptului că a venit, a jucat la început, după care a pierdut echipa.

Eu nu cred că există o frustrare la Vali Lazăr, care a făcut niște lucruri importante și la Dinamo și în afară. Un jucător poate să își dea cu părerea, dar până la un punct. Responsabilitatea e la antrenor, iar jucătorul sub contract trebuie să facă ce spune antrenorul”, a spus Florin Bratu, la ProSport Live.

”Uite, Ronaldo poate să facă așa ceva. Dar, la Dinamo, unde totul e suferință, chin, suporterii strâng euro cu euro, e nevoie de liniște, de speranță. Ieri, el nu a avut conștiința că joacă la o echipă amărâtă. E într-un mediu rănit.

Eu, care de zeci de ani m-am bucurat la înfrângerile lor, jur că abia aștept să bată, să prindă un loc de play-off, să se întoarcă unde trebuie să fie. Nicio valoare nu are o victorie decât în fața unui adversar cu nume, cu brand”, a spus Marius Mitran, la ProSport Live.

Citește și:

Când va reveni Dinamo pe ”Arcul de Triumf”

Previous Burcă: ”Sunt definitorii pentru viitorul clubului”
Next Zăvăleanu, prima victorie în fața lui Șerdean

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *