Vali Lazăr la momentul adevărului: ”Nu m-aș mai certa”


-->

Valentin Lazăr a plecat cu scandal de la Dinamo și a ajuns să joace în Liga a 3-a. Fotbalistul joacă în prezent pentru CS Păulești, formație de Liga a 3-a, dar și la Oilfriends, o formație înscrisă într-un campionat de minifotbal din Ploiești. Clubul de minifotbal la care evoluează fostul internațional român se laudă cu un marketing ce depășește multe cluburi de L1 sau 2.

”Sper ca totul să fie bine acolo, să scape de insolvență. Sper ca acești noi patroni să facă ceva, să investească. Îmi doresc să revină în prima ligă și să se bată la trofee. Momentan, pentru mine e doar o speranță, dar trebuie să credem și rămâne de văzut cum va mișca lucrurile noua conducere.

La Dinamo «transpira» tot din vestiar. Un ziarist are tot timpul informații cu ceea ce întâmplă în vestiar. Și dacă se schimbă 10 jucători, tot o să se afle. La un moment dat, ne-am dat seama că se dau informații de la oameni din cadrul clubului. Dacă aveai ședință la birou, sută la sută erai în ziar după jumătate de oră.

Dacă ar fi să schimb ceva la mine, cred că nu m-aș mai certa cu antrenorii. Mi-am dat seama că de mic fac chestia asta în momentul în care nu-mi convine ceva. Dacă simt 100% că am dreptate, merg până în pânzele albe cu orice risc. Dar acum nu mai pot să schimb nimic”, a declarat Valentin Lazăr pentru gsp.ro.

Citește și:

Bucureștiul, inclus de jurnaliștii americani pe lista celor mai ieftine orașe din lume

Previous Revine la Dinamo: ”Timp record”
Next Milionarul care ajută Dinamo: ”O să le dau bani din când în când”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *