Vali Lazăr, fabulos după derby: ”La asta se bat”


Mijlocașul care a revenit în această iarnă la Dinamo, Valentin Lazăr, a fost omul decisiv în derby de România, terminat 2-1 pentru ”câini”. Imediat după golul înscris în a doua repriză, fotbalistul i-a aplaudat ironic pe suporterii rivalilor și a vorbit la final despre ce înseamnă acest gol pentru el.

”Îmi doream să joc în derby, să câștig, e cu atât mai bine că am marcat. Mă bucur că reușesc să marchez contra lor, sper s-o fac și cu echipele mai mici, îmi doresc să înscriu cât mai mult. De asta mă antrenez în fiecare zi. Asta e realitatea, o echipă se bate la play-off, nu la titlu, iar noi ne dorim să câștigăm play-out-ul și Cupa.

Dacă eram mai lucizi în fața porții, scorul putea fi mai mare. Poate în Cupă vom juca cu FCSB. Am avut un an greu. Sper să vină mai mulți oameni după meciul de astăzi. Sper să câștigăm și Cupa, să strângem mai mulți oameni lângă noi.

Când vine o echipă de pe locul 9 și are atâtea ocazii… Cu siguranță mă gândesc că nu se bat la titlu. Când vedem ce fotbal practică echipele de pe primele locuri… Și Botoșani practică un fotbal foarte frumos. Sunt mai multe probleme la ei. Sunt oameni de sus care decid, au și niște oameni care au venit să muncească pentru creștini, sau ceva de genul. Nu sunt arogant, și eu sunt credincios. Dar dacă tu declari din primul minut că lucrezi pentru un creștin, cu siguranță n-ai nicio putere în fața celui de sus”, a declarat Valentin Lazăr pentru Digi Sport.

Citește și:

Negoiță, reacție de ULTIMĂ ORĂ despre vânzarea lui Dinamo: ”Au fost”

-->
Previous Negoiță, reacție de ULTIMĂ ORĂ despre vânzarea lui Dinamo: ”Au fost”
Next VIDEO EXCLUSIV Dusan Uhrin i-a cucerit pe fanii dinamoviști. Ce-a făcut în fața suporterilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *