--> -->

Vali Lazăr, despre cum a redresat Mulțescu jocul: ”M-a luat separat”


-->

Mijlocașul Valentin Lazăr a explicat astăzi la Prosport Live cum a reușit să redreseze Mulțescu jocul lui Dinamo într-un timp atât de scurt și să obțină o victorie și un egal după o serie negativă cu Adrian Mihalcea.

”Eu mă bucur că nea Gigi va continua, împreună cu nea Cornel, probabil oamenii care au trecut la conducerea clubului și-au dat seama că ei împreună pot să facă o treabă bună și cu experiența lor pot să îmbunătățească jocul echipei și să crească acești copii tineri, pentru că sunt un număr foarte mare acum la prima echipă.

Pe mine domnul Mulțescu m-a luat separat și mi-a spus că din meciurile pe care le-a văzut el înainte să vină, nu sunt jucătorul din trecut. Zicea că frânez jocul și că nu e ok și trebuie să-mi schimb eu jocul. Iar ceea ce ține de echipă, cred că a dat o libertate mare pentru toți jucătorii, ne-a spus de la început că nu e important dacă pierzi 3, 4 mingi, important e când faci lucrurile bune să le faci cu finalitate”, a declarat Valentin Lazăr despre Gigi Mulțescu.

Previous Încep transferurile la Dinamo: ”Dacă vor accepta acea clauză”
Next Dumitru Dragomir îi ia tare pe spanioli: ”Au făcut o mare greșeală”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *