Valentin Lazăr le dă speranțe „câinilor”: „Asta se va întâmpla”


Valentin Lazăr are și el de recuperat bani de la gruparea din Ștefan cel Mare. În cazul său sunt și mulți alți jucători care au plecat de la Dinamo neplătiți. Cu toate acestea, Vali Lazăr este convins că fanii din Program DDB pot salva din nou clubul.

„Vorbesc cu Puljic săptămână de săptămână. E dezamăgit, a crezut că se vor rezolva problemele astea în momentul în care a venit noua conducere, dar cred eu că restanțele salariale sunt chiar mai mari acum, mai mult de 3 luni de zile. Majoritatea jucătorilor care au plecat mă sună să mă întrebe dacă eu am încasat banii, pentru că ei se judecă și au procese pe rol.

Eu am făcut doar o notificare, ei au 10 zile să îmi spună ce se va întâmpla cu suma de bani pe care o am de primit. Aștept să îmi dea avocatul un răspuns. Din câte știu, dacă nu plătesc până la finalul lunii vor fi depunctați și nu cred că vor lua licența sezonul viitor. Eu le-am făcut doar o notificare, pe baza licenței. Restul jucătorilor au procesele pe rol de câteva luni.

Îmi doresc ca Dinamo să nu intre în faliment. Dacă acești spanioli vor accepta să dea clubul, probabil suporterii îl vor prelua și vor găsi oameni de mult mai mare calitate decât cei care sunt acum

Toți jucătorii care nu și-au luat salariile de 6 luni se vor judeca pentru banii ăștia și vor pleca. Nu vor juca un an de zile fără bani. Vor reveni la condițiile de dinainte, cu 5-6 mii de euro pe lună cum a fost în perioada insolvenței cu domnul Negoiță”, a declarat Valentin Lazăr la Digi Sport Matinal.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ O biserică minunată în mijlocul pustietății

-->
Previous Săptămâna decisivă. Pablo Cortacero poate pierde pachetul majoritar
Next Comparația pe care a făcut-o Contra între Negoiță și Cortacero

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.