Valentin Lazăr îl critică pe Mircea Rednic


Valentin Lazăr a fost unul dintre jucătorii care au dus la plecarea lui Dusan Uhrin de la echipa din Ștefan cel Mare după meciul cu Poli Iași. El a cerut public după meci ca cei din conducere să facă schimbări, iar antrenorul era foarte nemulțumit de jucător pentru că aflase că la Iași s-ar fi petrecut în hotel în camera mijlocașului.

Lazăr nu s-a înțeles bine nici cu Rednic:

”Antrenamentele sunt OK, numai felul dânsului de a fi nu e ok. Nu îi plac jucătorii cu atitudine. Da, am avut două clinciuri cu el, dar alte probleme nu pentru că eu am personalitatea. Dânsul avea impresia că dacă am personalitate în vestiar, eu dau informații la presă. El nu știa că i-am blocat pe cei din presă în primele șase luni cât am stat la Dinamo.

Problema a fost necomunicarea lui cu președintele din acea perioadă. După ce m-am antrenat singur și s-a aflat adevărul, că eu am dreptate, nu președintele, am jucat următoarele 3-4 luni. Apoi a vrut să ia alt jucător de la altă echipă și am ajuns la Chiajna, care m-a dorit foarte mult, președintele Tănase mi-a făcut toate poftele”, a declarat Valentin Lazăr la Prosport Live.

Citește și:

Anunț îmbucurător pentru toți studenții cazați în căminele de stat din București

Previous Ion Pârcălab, declarație fabuloasă despre Dinamo în pandemie
Next Un dinamovist îi avertizează pe colegii săi: ”Asta e părerea mea”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *