Valentin Costache se impune la Dinamo


După cele două goluri marcate de mijlocaș în ultimele două amicale ale lui Dinamo, cu Maribor şi Verzej, îi dau încredere lui Contra în privinţa forţei ofensive a echipei sale. Fotbalistul de 18 ani pare a fi unul din pariurile antrenorului dinamovist pentru sezonul următor.

Cosmin Contra l-a fost folosit de Costache pe postul de atacant în ultimele două amicale ale lui Dinamo și nu a dezamăgit. Deși este aripă stânga.
  • „L-am descoperit azi pe Costache, care poate juca foarte bine atacant. E un jucător polivalent. Mă bucur că tinerii au răspuns foarte bine în prima repriză. Sunt foarte talentaţi şi lângă ceilalţi jucători vor creşte foarte bine” a mai afirmat antrenorul lui Dinamo.
Valentin Costache, este cotat la suma de 100.000 de euro de site-urile de specialitate, fotbalistul de 18 ani a fost împrumutat în ultimul sezon în Liga 2, la Afumaţi, unde a marcat de 6 ori în 22 de meciuri.
Florin Bratu l-a pregătit pe Costache la echipa a doua a lui Dinamo. După golul cu Botoșani(14 feb. 2016), Florin Bratu declara:
  • „E un jucător cu calitate, poate avea o creștere importantă dacă se va miza pe el în continuare”.
După acel gol, Costache a mai prins 3 meciuri pentru Dinamo, două în campionat și unul în Cupa Ligii.
Previous Foștii căpitani ai lui Dinamo au încredere în echipa condusă de Cosmin Contra.
Next ​Giorgos Katsikas "Voi arăta pe teren că am valoare"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *