Vaișcovici despre Mulțescu: „Îl tot forțează. Nu va fi păstrat.”


Fostul jucător emblematic al lui Dinamo, Claudiu Vaișcovici, este îngrijorat de situația prin care trece atât Dinamo, cât și cel care conduce în aceste momente echipa, Gigi Mulțescu.

„La cum îl știam eu pe Gigi acum mi se pare slăbit, mi-e și frică să nu pățească și el ceva. Pentru că el nu e genul care să fie indiferent, pune suflet în ceea ce face acolo”.

De asemenea, fostul jucător consideră că „SMURD-ul” va fi înlocuit cu un an alt antrenor, așa cum s-a mai întâmplat și în vara trecută, când conducerea spaniolă l-a adus pe Cosmin Contra.

„Oamenii tot îl forțează, dar dacă ar fi găsit un înlocuitor zilele astea care era de acord să preia echipa i-ar fi strâns mâna. E de apreciat pentru că a venit într-o perioada atât de dificilă. Dacă reușește să salveze echipa și va dori să mai rămână și din vară încolo cu siguranță nu va fi păstrat. Vor aduce un alt antrenor în locul lui așa cum s-a întâmplat și anul trecut când a fost instalat Contra.

Îmi aduc aminte că la fel pățea și Cornel Țălnar. Atunci când erau bani la Dinamo erau angajați antrenori cu nume, în momentul cand respectivii dădeau greș se apela din nou la Țălnar”, a mai spus Vaișcovici, pentru Realitatea Sportivă.

Citește și:

Astra Giurgiu-Dinamo în Cupă Echipele probabile și cotele Betano

-->
Previous Astra Giurgiu-Dinamo în Cupă Echipele probabile și cotele Betano
Next Performanță pe burta goală

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *