Vă mai amintiți de el? Unde joacă acum ”Ibrahimovic de România”


Unul dintre cei mai promițători tineri de acum câtiva ani a fost adus pentru scurt timp la Dinamo. Este vorba despre Fabian Himcinschi, supranumit ”noul Ibrahimovic, care a marcat cu echipa națională de tineret Under 17 la EURO singurul gol al tricolorilor într-o grupă cu Germania, Cehia sau Olanda.

Dinamo şi Steaua au încercat să-l transfere pe rând, dar în 2012, fotbalistul de 1.90 cm a ales să meargă la Empoli. În Italia a jucat pentru echipa secundă a clubului, dar după doi ani a fost împrumutat în România.
AEK Atena, Novara, Palermo şi FC Copenhaga au fost interesate de transferul lui Himcinschi în 2011. A încercat o experienţă la Poli Timişoara, dar nu a impresionat. Dupa 8 goluri în 16 meciuri la Caransebeş, Dinamo a reintrat pe pista Himcinschi şi, de această dată a reuşit să-l transfere. Doar patru meciuri a bifat Fabian în Ştefan cel Mare, iar din 2016, cariera sa a cunoscut o pantă descendentă. Acum, la numai 24 de ani, Himchinschi a ales să joace la CS Universitatea Alba Iulia (a nu se confunda cu Unirea Alba Iulia), formaţie de Liga a-V-a, acolo unde după patru etape ocupă locul 2 în clasament, scrie telekomsport.ro.

Citește și:

Ce le transmite Dan Nistor suporterilor care l-au contestat. Cum s-a comportat în fața galeriei

-->
Previous Cornel Dinu distruge un oficial de la Dinamo
Next Ce le transmite Dan Nistor suporterilor care l-au contestat. Cum s-a comportat în fața galeriei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *