Va e dor de Rednic? La ce stă capitol stă FOARTE prost Dinamo


Dinamo vrea să aducă jucători liberi de contract și eficienți. Din păcate pentru clubul din Ștefan cel Mare, singurul care a reușit această performanță în perioada Ionuț Negoiță a fost Mircea Rednic, care a avut relații și ochi pentru jucători și majoritatea au confirmat și au fost vânduți apoi pe bani frumoși de patronul de la Rin.

Dar acum situația s-a schimbat.  Echipa cu cei mai mulți golgeteri all-time la nivelul campionatului ia atacanți care semnează după lungi perioade fără gol înscris. Clubul cu 4 Ghete de Aur la nivel european aduce vârfuri care nu se întrec în a-și trece numele pe lista marcatorilor. Clubul cu 6 titluri de golgeter numai în perioada 2001-2010 ia ia atacanți ce nu-și găsesc angajamente și vin târziu, când mai renunță la pretențiile financiare, scrie gsp.ro.

hotel iceberg balcic-->
Daniel Subotici este doar ultimul pe lista atacanților a căror meserie nu este golul! Elvețianul a bifat 18 meciuri oficiale la rând fără vreo reușită, se face anul de la ultima celebrare a vreunui gol. Se întâmpla pe 20 septembrie 2017, pe vremea când juca la Ulsan, în Coreea de Sud. Între timp, a jucat și pentru kazahii de la Șahtior Karagandî, 9 partide, zero!

Oamenii antigol

JEREMY BOKILA
Congolezul a fost dorit în mod special de Cosmin Contra, Dinamo n-a putut să-l aducă și CFR Cluj l-a suflat „câinilor”. Ardelenii s-au prins de situația lui și l-au cedat apoi imediat roș-albilor. Africanul care impresionase în ediția 2012/2013 în tricoul Petrolului, câștigând Cupa cu ploieștenii, bifase în total 14 meciuri consecutive fără gol înainte de a semna cu roș-albii. Bokila a strâns apoi 13 meciuri la Dinamo, bifând doar un assist.

MIRCEA AXENTE
Fotbalistul de 31 de ani a fost readus în vară în Ștefan cel Mare, la cererea lui Florin Bratu, „recomandat” de următoarele cifre: 5 goluri în 21 de meciuri la FC Botoșani, în total, în medie o reușită la 661 de minute jucate în Liga 1, iar în ultimele 4 partide jucate din campionat n-a punctat, în alte două fiind în afara lotului.

DANIEL POPA
Readus în iarnă la Dinamo, de către Vasile Miriuță, după doar un gol în 22 de meciuri la FC Botoșani, cu 11 partide consecutive la final de 2017 fără a puncta! Daniel n-are gol în actuala ediție în 4 întâlniri, doar un assist, după ce în play-out a punctat de 6 ori în 12 meciuri.

THAER BAWAB
Dinamo l-a luat fiindcă îi dăduse două goluri într-un eșec cu CSU Craiova (0-3), cu un an înainte de a semna. Doar că atunci când a fost prezentat ca jucător al „câinilor”, iordanianul strânsese zece meciuri la rând ca fotbalist al qatarienilor de la Umm Salal, doar că nu în lot, ci în afara lui. Bawab la Dinamo: zero goluri în 14 meciuri!

Citește și:

EXCLUSIV Portret complet făcut de un fost coechipier: „Este ca o stâncă”

Previous Cristi Borcea își schimbă nașul de cununie. Nu va mai fi Becali
Next EXCLUSIV Dorin Rotariu îi face portretul complet lui Teddy Mezangue

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *