Urmează runda finală de negocieri


Marco Ehmann a cerut să părăsească echipa, a fost trimis la Dinamo II, cu care se zbate să scape de la retrogradare în Liga 3. Fundașul de 20 de ani nu va fi lăsat să plece fără sumă de transfer, discuția decisivă cu el fiind zilele viitoare.

Jucătorul adus de Marius Niculae a dispărut din echipa alb-roșiilor în ultimele trei meciuri oficiale, iar Dusan Uhrin nu se mai bazează pe el după ce fundașul de 20 de ani i-a comunicat că vrea să plece de la Dinamo, având propriile nemulțumiri.

Chiar dacă este un jucător eligibil cu regula U21 și a avut șanse de a evolua în tricoul „câinilor”, de la sosirea cehului, apărătorul a avut o cădere. A fost integralist cu Rapid (1-3), victimă a raidurilor lui Rareș Ilie, a mai bifat 23 de minute cu FCU Craiova (1-2), a avut și probleme medicale și le-a transmis dinamoviștilor că nu-și vede viitorul în alb-roșu. Cu toate că mai are doi ani de contract, iar conducerea clubului nu va accepta plecarea lui gratis, afirmă sursele GSP!

Tocmai de aceea, înaintea ultimei etape, va avea loc o discuție față în față cu jucătorul. Până atunci, Ehmann este trimis la echipa secundă, în Liga 3, ultimul rezultat fiind 1-3 cu Real Bradu. Și Dinamo II este tot la retrogradare!

Sosit în urmă cu 3 ani în Ștefan cel Mare, Ehmann a ajuns și în lotul României U21, a evoluat pentru „tricolori” și la selecționatele U18 și U19, după ce reprezentase Germania la U16.

Ehmann nu a fost pe aceeași lungime de undă cu antrenorul ceh în acest al treilea mandat la Dinamo al lui Uhrin. În ediția trecută, când Dusan a revenit în Ștefan cel Mare și a salvat echipa și de la baraj, nu doar de la retrogradare, cu o serie de cinci victorii consecutive și o remiză, cehul s-a bazat pe Marco în două meciuri, în primul „11”. Apoi a fost obligat să nu-l mai ia în calcul din cauza unei accidentări la genunchi a fotbalistului.

Citește și:

Gigi Becali, deconspirat: ”Merge după colț și plânge”

-->
Previous Galeria lui Dinamo râde de marii rivali
Next Jucătorul exclus din lot de Uhrin

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.