Urmează luni critice pentru Dinamo


Dinamo se pregătește de barajul pentru evitarea retrogradării, acolo unde va juca împotriva locului 3 din play-off-ul ligii secunde. Vor urma luni critice pentru club și din punct de vedere financiar, chiar dacă echipa rămâne sau nu în prima ligă.

Echipa nu trece doar din punct de vedere sportiv prin dificultăţi, iar din informaţiile FANATIK urmează trei luni critice la echipă, din punct de vedere financiar, în condiţiile în care următoarea tranşă din drepturi tv va fi încasată abia peste câteva luni, mai exact în luna iulie.

În aceste condiţii, oficialii echipei solicită mai mult ca oricând aportul fanilor din programul DDB şi a sponsorilor pentru a putea strânge lună de lună banii necesari pentru plata salariilor atât la echipă, cât şi oamenilor de la club.

Cum bugetul de salarii de la Dinamo este unul foarte mare, ținând cont de locul ocupat în clasament, de aproximativ 150.000 de euro luna. Așadar, oficialii ar trebui să aibă la dispoziţie aproximativ 500.000 de euro ca să poată menţine plăţile la zi până la următoarea tranşă din drepturile tv, care nu este sigur dacă o să vină sau nu.

Cum Dinamo nu are un patron, oficialii se bazează pe contribuţiile de la DDB şi de la oamenii de afaceri care sponsorizează echipa ca sumele necesare să fie adunate. Însă, vorbim de aproximativ 500.000 de euro pentru următoarele trei luni, o sumă importantă:

“Este greu în această perioadă pentru că următoarele drepturi tv se încasează în luna iulie și este complicat. Sper în ajutorul susținut al sponsorilor și al fanilor din programul DDB, din această perioadă și până în luna iulie.

Mă gândesc cu optimism la evitarea retrogradării, dar avem trei luni care sunt foarte dificile și fac un apel către fani să ajute Dinamo, așa cum au făcut-o de nenumărate ori”, a precizat Răzvan Zăvăleanu pentru FANATIK în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și:

Zmărăndescu: ”Sunt nimeni și, totuși, cineva”

-->
Previous Ce adversar vrea Dinamo la baraj
Next Echipele probabile la Dinamo-Clinceni

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.