„Urmează alte războaie!”


Șefii lui Dinamo sunt în extaz, după ce echipa a promovat în Superligă. Răzvan Zăvăleanu, Vlad Iacob, Eugen Voicu și Andrei Nicolescu deja se gândesc la următorul sezon, care se anunță plin de provocări.

Dinamo a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc, după un baraj electrizant cu FC Argeș. 6-1 la București și 2-4 la Mioveni sunt rezultatele care le-au permis „câinilor roșii” să promoveze. Șefii sunt convinși că e doar începutul unei povești frumoase. „Am suferit extrem de mult din cauza retrogradării. Dinamo e un brand național atât de important încât aproape nimeni nu-și închipuia că va putea juca vreodată în Liga a 2-a și a fost, așa, un sentiment de nefericire incredibilă odată cu retrogradarea în a doua ligă. Și, deși nu multă lume a crezut, ba aproape nimeni în noaptea retrogradării, am sperat din tot sufletul și am luptat pentru ca astăzi să fim din noi aici și Dinamo o să fie din nou ce a fost.

Presiunea a fost imensă. Am reușit să gestionăm bine jocul, am și marcat și băieții au dat dovadă de caracter. Este doar un pas acesta, un pas extrem de important, pentru că energiile sunt coagulate din nou în jurul clubului. Ați văzut ce au făcut suporterii în seara asta, la meci, după meci, urmează alte războaie pe care trebuie să le purtăm, ridicarea interdicției la transferuri, planul de reorganizare, atragerea de bani, atragerea de noi investitori. În seara asta am ales să stau în tribună alături de suporterii dinamoviști tocmai pentru a le face o reverență pentru că au fost cei care au ținut această echipă în viață, fără de care această echipă nu ar fi fost în viață și cred că merită toate mulțumirile din lume, pentru că ei, de fapt, înseamnă Dinamo. Ei sunt Dinamo, dincolo de jucători, de conducători, de cine trece prin curtea clubului. Suporterii vor fi pereni aici, sunt foarte importanți și trebuie să le mulțumim și să-i îmbrățișăm”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

La rândul său, Vlad Iacob are planuri mari: „Sună aproape incredibil. Cred că toată suflarea dinamovistă a trăit niște sentimente excepționale. Vreau să le transmit suporterilor un mesaj de mulțumire. Au ținut clubul în viață în momentul în care nu exista nimeni. Este o victorie a lor, pentru că au salvat clubul de la faliment. Am ajuns înapoi în Superligă, în competiția unde trebuie sa fim. La începutul sezonului, credeam că avem o șansă să ne batem la promovare. Am avut încredere în Burcă și în jucătorii pe care i-am adus.

Avem deja niște planuri la care am lucrat. Ne-am gândit la două pentru că nu puteam ști unde vom fi anul viitor, dar vom merge pe cel mai fericit. Va fi mult de muncă și trebuie să începem cu recrutarea, din nou. Trebuie să reorganizăm clubul la nivel intern și să readucem fanii alături de club. Nu vreau să fac promisiuni, dar îmi doresc să ajungem cât mai sus”.
Foto: GSP
Citește și
https://doarromania.ro/cati-bani-din-chirii-a-facut-anul-trecut-klaus-iohannis-ce-salariu-de-profesoara-are-carmen-iohannis/
Previous "Suntem în Superligă datorită fanilor"
Next "Un jucător încăpățânat, dar special"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *