Unul vine, altul pleacă! Schimbări de trupe la Dinamo


Dinamo se va despărți astăzi de un fotbalist care a și jucat în ultimul meci de la Sfântu Gheorghe, 1-0 cu Sepsi, după mai multe și anevoioase runde de negocieri. Jucătorul se va alătura de urgență noii sale echipe, chiar va juca împotriva ”câinilor” la începutul lunii viitoare!

Ivan Pesic va pleca la Concordia Chiajna, după ce cluburile au ajuns la un acord privind susținerea comună a salariului lunar al mijlocașului croat. Fotbalistul nu a dorit să-și micșoreze salariul ca să rămână în Ștefan cel Mare, astfel că va pleca la periferia Capitalei. Pesic avea 9.500 de euro la gruparea roș-albă. La vară, vrea să părăsească Liga 1, după ce și-n această iarnă a fost în tratative cu diverse formații din Grecia și din Kazahstan. În acest sezon, a marcat o singură dată pentru ”câini” în 9 meciuri, golul victoriei cu Hermannstadt (2-1). Fotbalistul de 26 de ani are 5 goluri în 26 de partide.

În schimb, tot astăzi urmează să se oficializeze transferul fundașului Ivan Hladik în Ștefan cel Mare. El a devenit liber de contract zilele trecute, reziliind cu Spartak Trnava. Va semna pe un an și jumătate cu Dinamo, fundașul central de 26 de ani sosind să creeze concurență pentru defensiva lui Rednic.

Citește și:

Miriuță îl contrazice pe Rednic: ”Niciunul nu vine”

-->
Previous Alexandru David îl face KO pe Bokor. Ce a declarat
Next OFICIAL Surpriză mare în cazul unui jucător de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *