Unul dintre oamenii cu banii de la club anunță că își va retrage susținerea


Dinamo traversează o perioadă extrem de grea atât din punct de vedere financiar, cât și în plan sportiv.

Lucrurile ar putea căpăta accente și mai dramatice pentru gruparea din „Groapă”, după ce unul dintre oamenii care au susținut financiar clubul în ultima perioadă a anunțat că nu intenționează să-și prelungească sprijinul pentru Dinamo.

Vladimir Cohn, fost finanțar al lui Dinamo și unul dintre cei care i-au susținut financiar pe „câini” în ultimele luni, a anunțat că își va retrage sprijinul financiar, deoarece este nemulțumit de modul în care au fost cheltuiți banii săi.

„Cred că inițiativa suporterilor de a contribui cu bani este formidabila. Aceasta este singura modalitate de salvare a clubului. Dar, din nou vă spun, degeaba dai atâția bani pe jucători care nu au valoare.

Am ajutat o perioadă clubul, am vrut să văd dacă va ajuta la ceva. Deocamdată nu cred că ajută. S-au dat bani la niște jucători care nu meritai. Dar aceasta a fost decizia celor care conduc”, a declarat Vladimir Cohn, la PRO X, în cadrul emmisiunii „Ora exactă în sport”.

Dinamo s-a impus, luni, în fața lui Chindia Târgoviște, scor 1-0, și a părăsit ultimul loc al clasamentului. Acesta a fost prima victorie obţinută de Mircea Rednic în acest mandat.

Citește și:

Monica Pop cere autorităților: ”Ieșiți și explicați populației ce vă plătește!”

-->
Previous Rednic a vorbit despre tranferurile pregătite în pauza de iarnă
Next Steliano Filip și Cosmin Matei nu pot fi dați afară de Mircea Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *