Unul dintre cei mai buni jucători de aseară s-a accidentat: ”Sunt în spital” EXCLUSIV


Ghinionul pare că nu o părăsește nici în acest sezon pe Dinamo. După un meci foarte bun făcut de câini și câștigat cu 3-0 cu Voluntari s-au remarcat mai mulți jucători, printre care experimentații Fabbrini, Paul Anton și Borja Valle.

Dar nu au fost singurii. Marco Ehmann a fost surpriza lui Cosmin Contra pentru acest meci și fundașul central de 20 de ani a făcut un meci excelent alături de Ante Puljic în devensivă. Din păcate însă, el are șanse mici să joace meciul de Cupă cu Viitorul Constanța, de pe 28 noiembrie, de la ora 20:45.

”M-am lovit în meciul de aseară și sunt la spital. Am problemele la ligamentele umărului și mi-a fost recomandat și trebuie să fac repaus 7-10 zile. Nu știu dacă voi juca cu Viitorul Constanța, asta voi discuta cu antrenorul și cu cadrele medicale”, a declarat Marco Ehmann pentru doardinamo.ro.

Marco Ehmann a fost adus de către Marius Niculae la Dinamo în 2018, când la echipa era antrenor Florin Bratu. Fundașul s-a format la academia lui Borussia Dortmund, dar nu i s-au acordat prea multe șanse în Ștefan cel Mare. Astfel el a ajuns să fie împrumutat în Liga a II-a, la Farul și la CSM Reșița. În februarie anul acesta însă el s-a întors la Dinamo și are deja 270 de minute jucate în acest sezon în 3 meciuri.

Citește și:

Gabriel Tamaș, mesaj pentru jucătorii de la Dinamo: ”Eu asta făceam”

-->
Previous Gabriel Tamaș, mesaj pentru jucătorii de la Dinamo: ”Eu asta făceam”
Next Săptămâna decisivă. Pablo Cortacero poate pierde pachetul majoritar

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.