Unul din șefii lui Dinamo atacă arbitrajul


-->

Egalul de la Buzău, 2-2 cu Gloria, nu i-a picat bine lui Andrei Nicolescu, unul din oamenii din conducerea lui Dinamo. Nicolescu a criticat arbitrajul lui Andrei Moroiță. Asta deși gazdele au cerut penalty în minutul 7.

Meciul dintre Gloria Buzău și Dinamo a fost unul încins, iar la acest lucru a contribuit și maniera de arbitraj a lui Andrei Moroiță. Gazdele au cerut lovitură de la 11 metri în minutul 7, când Dujmovic a căzut peste Sălceanu. Centralul nu a dat nimic. A acordat însă un penalty pentru Dinamo la un o tragere a lui Lopez la Gorka Larrucea. O fază grea a fost și în minutul 70, când Dujmovic a sărit pentru a respinge o minge, l-a lovit și pe Gaitan, care a fost umplut de sânge. Reluările i-au dat dreptate arbitrului.

La final, Andrei Nicolescu l-a certat pe centralul Moroiță. „Etapă de etapă de etapă ni se întâmplă lucruri. Am o singură rugăminte, aveți personalitate, fiți cu prezență de spirit. Dați ce este al lui Dinamo! Mingea în brațele portarului, ce să zic? Există tendința ca echipele mediatizate să nu primească ce merită. Am reușit să nu plecăm învinși, ceea ce este bine. Asta e o fază simplă, 11 metri, galben, e super simplu. Am ieșit din istoria de anul trecut, anul ăsta se scrie o altă istorie. Noi ne luptăm în toate meciurile. Noi ne luptăm, dar rugăminte mare, ce-i al nostru să primim”, a comentat conducătorul dinamovist.

După acest 2-2 de la Buzău, Dinamo are 39 de puncte și se află pe locul 4 în clasament. Etapa viitoare, roș-albii o vor primi pe Unirea Dej. Meciul va avea loc pe 6 mai, de la 14:45.

Citește și

Părintele Calistrat replică pentru Dana Nălbaru: „Eu n-am nimic cu Dana asta Nălbaru, schimbarea religiei este un punct al ei de vedere”

 

 

 

 

 

 

Previous Burcă nu-l critică pe Dujmovic, care a gafat grav
Next Ce nu s-a văzut la TV la Buzău-Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *