Unul din golgheterii Ligii 1 surprinde: ”Cele mai dragi sunt golurile cu Dinamo”


A fost pasager în istoria clubului Dinamo, bifând doar jumătate de an, în prima parte din 2016, în tricoul roș-albilor. În cele 4 meciuri jucate pentru gruparea din Ștefan cel Mare nu s-a evidențiat în mod special, după care a plecat fără a lăsa regrete în urmă. Ajuns la 30 de ani, a prins un sezon remarcabil la Concordia Chiajna, luptându-se să devină unul dintre puncherii Ligii 1, după ce-a înscris deja 9 goluri, fiind pe locul 2 în clasamentul golgeterilor după Gnohere.

Paul Batin a făcut astăzi mai multe declarații surprinzătoare și nu a uitat echipa din Ștefan cel Mare, pe care o acuză că nu i-a dat prea multe șanse.

”Cele mai dragi îmi sunt cele două goluri date în poarta lui Dinamo. Eu nu sunt genul să mă răzbun, dar a fost, poate, o dovadă că meritam mai multe şanse. Am jucat la Dinamo câteva etape, după care m-am accidentat la mână şi n-am mai primit nicio şansă. Au renunţat uşor la mine. Oricum, nu regret că am fost acolo, a fost o experienţă interesantă.

La începutul sezonului mi-am propus să marchez zece goluri până în iunie, dar acum cred că ridic puţin ştacheta. Sunt foarte mulţumit, mai ales că în vară am vrut să mă las de fotbal. După ce am căzut cu Pandurii, m-am şi accidentat, era hotărât să zic gata. Bine că n-am făcut-o!”, a declarat Paul Batin pentru gsp.ro.

Previous ”Câinii mici” îi fac mândri pe dinamoviști. Ce rezultate bune au reușit
Next Miriuță vrea să dea lovitura. Ce pregătește pentru Dinamo

1 Comment

  1. custov
    decembrie 8, 2017
    Răspunde

    batin fratioare ,sunt peste tine si am multi ani in plus ,in liga lui militica fecesebeeeee tu chiar poti fi cel mai bun ,dar e de plans.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *