Unul din cei mai vechi dinamoviști îl desființează pe Filip. Atac dureros


Fundașul stânga a lui Dinamo, Steliano Filip, a intrat în gura tuturor dinamoviștilor după escapada sa de la Piatra Neamț, când a băut până dimineața alături de alți patru colegi ai săi. De data aceasta unul dintre cei mai vechi dinamoviști, Mircea Stoenescu (74 de ani), fost fotbalist care are în palmares două campionate și o Cupă cu Dinamo, iar la finalul anilor 90 a fost președinte executiv în Ștefan cel Mare.

„Râșilor! Nu rușinea fotbalului dinamovist, ci al întregului fotbal românesc! Domnul Steliano Filip să lucreze, poate, la vița de vie, îl inspiră mai mult, fiindcă fotbalul nu l-a practicat, are o șansă în agricultură. Ori poate dânsul vrea să aprofundeze viața cârciumilor. Sunt de acord cu prietenul Cornel Dinu, măsurile nu trebuie luate decât tăind în carne vie. Domnul Filip și colegii dânsului de pahar nu mai au ce căuta pe stadionul Dinamo! Îi văd pe toți vinovați în egală măsură. Dacă nu era bietul Nemec, și-acum se mai juca meciul cu Aerostar Bacău la Piatra Neamț”.

Vechiul dinamovist a mai precizat: „Se poate spune că după război mulți viteji s-arată, dar când îl vezi pe Bokila nu poți să mai rabzi. N-are ce căuta aici, să părăsească România, să încerce Uganda sau Zanzibar! Mai era și Albin, comic vestit cu burtă. Responsabili sunt cei ce au alcătuit lotul în vară, domnul Mutu și domnul Contra, cărora le doresc succes la națională și să aibă mai mult discernământ pe viitor!”.

Și în încheiat:

„Acești netrebnici n-au voie să calce în picioare istoria lui Dinamo. Să mă iertați, vă rog din suflet, doar vreau să le mai transmit o dată mesajul meu dureros: «Râșilor»!”

Citește și:

FOTO EXPLOZIV Filip despre fani: ”Crezi că îmi pasă că mă înjură doi-trei bețivi?

-->
Previous FOTO EXPLOZIV Filip despre fani: ”Crezi că îmi pasă că mă înjură doi-trei bețivi?
Next Katsikas: "E puțin lipsă de respect"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *