Unui străin de la Dinamo i-a fost propusă naturalizarea: ”Aș da totul”


Asta da surpriză. Cu un singur jucător convocat la naționala mare în ultimii ani, Dinamo ar putea da un jucător străin României. Filip Mrzljak a povestit în presa din Croația că federalii l-au întrebat dacă ar accepta să joace pentru țara noastră.

”Am fost întrebat dacă nu mi-ar plăcea să-mi iau cetățenia română. După cinci ani aici, aș avea dreptul să joc pentru România. Aș accepta să evoluez pentru această țară. Nu m-am impus acasă, aici mi s-a oferit această șansă. Aș da totul într-un meci contra Croației”, a spus Filip Mrzljak pentru cotidianul din Zagreb, Sportske Novoste.

Mrzljak este din 2015 în România, când a fost adus pe vremea aceea de Edi Iordănescu la Pandurii Târgu Jiu. Acolo a stat doar un an după care a mers la Astra până în vara anului 2019, când a semnat cu Dinamo.

”Momentan, sunt doi atacanți străini despre care s-a spus că ar putea fi selecționați. Însă românii sunt naționaliști. Nu obișnuiesc să naționalizeze străini, caută localnici. Vorbesc despre străini numai dacă aceștia ar aduce un plus de valoare”, a explicat Filip Mrzljak.

Citește și:

-->
Previous Echipele probabile și cotele pentru Dinamo-Chindia Târgoviște
Next Surprize MARI în formația lui Dusan Uhrin pentru meciul cu Chindia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *