--> -->

Unui antrenor din Liga 1 i se pregătise buget 30 de milioane de euro la Dinamo


-->
Ionuț Chirilă (55 de ani), noul antrenor al celor de la Academica Clinceni, a desființat strategia lui Dinamo.

Noul tehnician al formației de pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1 este de părere că oficialii lui Dinamo au greșit că că în ultimii ani au numit „conducători li antrenori fără un criteriu de competență”.

Ionuț Chirilă este de părere că Dinamo a reușit să trăiască de pe urma jucătorilor crescuți în „Ștefan cel Mare” care au fost vânduți pe sume impresionante.

Ionuț Chirilă este de părere că Dinamo a reușit să trăiască de pe urma jucătorilor crescuți în „Ștefan cel Mare” care au fost vânduți pe sume impresionante.

„Strategia e falimentară, din punct de vedere administrativ şi al managementului tehnic. De 10 ani se numesc conducători la Dinamo şi antrenori fără un criteriu de competenţă. Dinamo este pe…. Vorbim despre un „New Dinamo” de 10 ani, care a scăpat de o insolvenţă şi de un faliment şi acum intră în alt faliment.

Mi-a zis un acţionar de la Dinamo, nu-i dau numele, în trecut, că facem buget de 30 de milioane de euro. Am spus că dacă facem bugetul ăsta de 30 de milioane de euro şi tu cumperi un jucător de 2 milioane de euro, a cărui valoare e de 100.000 dolari, bugetul nu mai e de 30, e de 28. Şi, dacă mai faci de cinci ori greşeala asta, s-a terminat bugetul. Asta s-a întâmplat la Dinamo, la o scară mai mică. Dinamo întodeauna a trăit din ce a construit, nu din ce a cumpărat. Zecile de milioane de euro le-au făcut Tararache, Petre, Marius Niculae, Radu Ştefan, Răducioiu, Lupescu, jucători care n-au costat nimic, zero lei, zero bani, născuţi acolo”, a declarat Ionuț Chirilă, noul antrenor al Academicii Clinceni, pentru Telekomsport.

Citește și:

Declarațiile noul transfer, Andre Pinto

-->
Previous Declarațiile noului transfer, Andre Pinto
Next Noi detalii despre Bonetti: "El va rămâne antrenorul lui Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.