Vor să se bucure de vacanță! Realizează, totuși, rușinea și dezamăgirea


Final trist de sezon, mai rece și mai urât decât ploaia care a pus și ea probleme fotbalului și-așa mediocru din Ștefan cel Mare. Locul 9, cel mai prost din istoria de 71 de ani a lui Dinamo. Fără Nistor, fără Montini, italianul fiind doar o prezență fizică pe gazon, ”câinii” n-au dat gol din nou, marcând doar împotriva Chiajnei (2-0) în ultimele cinci meciuri. Și iar motive de analize ale diverșilor specialiști nocturni.

Deian Sorescu a vorbit imedit după meci la flash-interviul de la Digi Sport: ”Ne pare rău, nu ne-am îndeplinit obictivul în play-out. Mister a analizat tot sezonul, va ști ce e de făcut. Eu mă bucur că am terminat sezonul sănătos și voi merge în vacanță să mă bucur de ea! Îmi pare rău că nu sunt la lotul naționale de tineret. Am avut faze frumoase în fața porții, dar n-am dat gol contra Voluntariului. Rușinos acest loc 9 și am dezamăgit mulți, mulți oameni”.

Și Daniel Popa a declarat: ”Acum nu mai avem ce face, trebuie să mergem în vacanță, să ne încărcăm, iar la anul să dăm mai mult pentru fotbal. Inclusiv eu. Vreau să continuu, am contract, depinde de nea Mircea. E normal să ne dorim play-off-ul după doi ani rușinoși. Aș fi vrut să ajut mai mult Dinamo”.

Citește și:

CONCLUZIA lui Rednic imediat după meci: ”Riscam chestia aia la un moment dat!”

-->
Previous OFICIAL A plouat, a fost urât și Dinamo a încheiat un sezon negru cu un record negativ, istoric
Next CONCLUZIA lui Rednic imediat după meci: ”Riscam chestia aia la un moment dat!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *