Unii au venit, alții au revenit. Cum va arăta Dinamo cu Gaz Metan Mediaș


Dinamo are un meci greu cu Gaz Metan Mediaș, vineri, de la 20:30, pe teren propriu, ardelenii învingând în meciul precedent dintre cele două echipe. Mircea Rednic are motive de bucurie înainte de acest meci. Dan Nistor și-a revenit după accidentarea din meciul cu FCSB, iar de ieri se antrenează cot la cot cu restul fotbaliștilor. Cel mai probabil, el va face pereche la mijlocul terenului cu Gomelt, în condițiile în care Ait-Atmane nu este 100% pregătit, iar Cooper a avut evoluții modeste.

Zenke va juca mijlocaș dreapta, în timp ce Salomao va acoperi banda stângă. Sunt șanse mari ca Tade să fie titular în atac, cel mai probabil alături de Popa.

Sorescu va continua ca fundaș dreapta, acolo unde a dat un randament excelent. Popescu și Katsikas vor asigura centrul apărării, în timp ce Olteanu va fi titularizat în banda stângă. În poartă, postul lui Penedo nu este amenințat.

Cum ar putea arăta Dinamo cu Gaz Metan: Penedo – Sorescu, Popescu, Katsikas, Olteanu – Zenke, Nistor, Gomelt, Salomao – Popa, Tade

Citește și:

Rednic și Negoiță se întrec în Bentley-uri. Ce mașini dețin cei doi

Previous Marius Niculae se ia de un jucător dinamovist: ”Îl știm cu două fețe”
Next Rednic și Negoiță se întrec în Bentley-uri. Ce mașini dețin cei doi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *