--> -->

Unica soluție pentru salvarea lui Dinamo


-->
Dinamo se pregăteşte pentru baraj, însă salvarea de la retrogradare nu trebuie să fie obiectivul final al clubului, a afirmat Ioan Andone. ”Fălcosul” este de părere că dacă Dinamo nu va face rost de un nou investitor, situaţia nu se va schimba în anii următori, nici dacă echipa reuşeşte să se salveze în acest sezon.

Andone le-a dat exemplu pe Rapid şi CFR, care au fost revitalizate de noii lor patroni, Victor Angelescu şi Nelu Varga.

”Nu cred că va arăta diferit sezonul viitor faţă de ultimii doi-trei ani, ideea e să nu retrogradeze cumva, vine Dumnezeu, vine cineva, vine Şerdean cu cinci milioane (n.r. râde), nu văd speranţe.

De câţi ani ţine asta? De patru-cinci ani. Şi nu îi vezi soluţia. Insolvenţa, să vedem cum se termină cu insolvenţa. Stadionul nu există. Nu există un patron potent.

Acolo (n.r. la Rapid) a fost un băiat tânăr, nu îl ştia nimeni pe Angelescu. Nu îl ştiam, l-am cunoscut o singură dată. Am vorbit cu el, mi sa părut foarte inteligent.

Omul… că ţine cu Rapidul şi că a investit la Rapid… e un om de afaceri. Cu ăştia poţi să faci treabă. Un om de afaceri care vrea să aduca bani, ştie cum să conduci o afacere ca Rapidul, indiferent că nu a fost în fotbal.”

Andone: „Tu nu ai lot”

Nu sunt soluţii. (n.r. nici dacă DDB strânge bani?) Două milioane, ce faci cu ei? Cotizez şi eu, sunt membru, dar două milioane nu sunt bani. Pentru că tu nu ai lot.

Să zici că la anul îmi propun primele şase. Întreabă-i pe unde se antrenează. Nu au bază de antrenament, nu au nimic, nu au terenuri. Pai nu au nimic, mă. Pai ce sa aibă?

Să aibă o academie, să o vezi, cu patru-cinci terenuri de antrenament. Şi dacă se salvează e greu.

Dacă vine cineva, ca la CFR, nu a fost în insolvenţă? Vine o persoană şi salvează echipa”, a declarat Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

Citește și:

Bittman: ”Șocante străzile goale”. Interzis

-->
Previous Prima reacție a lui Bonetti
Next Prunea îl cere în continuare pe Mureșan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.