Unde vrea să ajungă Nedelcearu. Ce spune despre Dinamo


Ionuț Nedelcearu este fericit. A plecat de la Dinamo în Rusia, la UFA, iar echipa din Ștefan cel Mare a încasat 500.000 de euro pentru acest transfer, el câștigând 300.000 de euro pe sezon. Și nu doar partea financiară îl încântă pe fundașul central la ruși. Ci și faptul că s-a integrat foarte bine, a fost integralist în 10 meciuri și va juca în preliminariile Europa League.

”M-a ajutat mult faptul că i-am întâlnit acolo pe Carp și pe Fatai, cu care am putut comunica foarte bine. Știau cum se întâmplă lucrurile în club, mi-au vorbit despre campionat și despre oraș, n-au existat probleme de acomodare, am intrat repede în grup. Nivelul competiției în Rusia e ridicat și crește constant, fiindcă primele cinci echipe investesc zeci de milioane de euro în transferuri. Obiectivul e să ajung de aici direct în Anglia. Aș vrea să îmbrac tricoul lui Liverpool!”, a declarat Nedelcearu într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

”Știu că nu s-a văzut prea bine faptul că Dinamo a evoluat în play-out. Am greșit și eu în prima parte a sezonului, trebuia poate să dăm mai mult, să fim în play-off cu cinci etape înainte de finalul sezonului regulat, nu să așteptăm ultima rundă. Asta-i viața, din păcate! Am văzut însă și meciurile lui Dinamo după ce am plecat. Mi se pare că echipa a crescut, iar ăsta e meritul lui Bratu!” Ionuț Nedelcearu, fundaș UFA și România

Citește și:

Probleme mari pentru Cornel Dinu

-->
Previous Carmen Dan dă detalii despre stadionul Dinamo
Next Ioan Andone îl avertizează pe Bratu. Ce îl sfătuiește

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *